tiistai 23. heinäkuuta 2013

753. Kesäistä jutunjuurta

Hänen Kuninkaalllnen Korkeutensa Cambridgen prinssi George, suomeksi siis Yrjö.
Mutta missä on Hyssäälän Lissun suuren kohun saattelemana prinssin vanhemmille lahjoittama pahvilaatikko?

1. Sairaudesta selviäminen tuo miespoliitikolle sankarin sädekehän mediassa ja yleisön keskuudessa.

2. Näin ainakin väittää median ja politiikan suhdetta tutkinut tutkija Erkka Railo - ja tutkijoitahan meidän on, luoja paratkoon, tässäkin asiassa uskominen! Railon mukaan miespoliitikkojen terveydentilasta kehittyy julkisuudessa usein jännitystarina, jossa seurataan, selviääkö poliitikko vaikeuksista. "Jos selviää, se tuo sankarin sädekehää. Selviämällä ruumillisista heikkouksista hän osoittaa, että henki on ruumista vahvempi", Railo sanoo Uuudesssa Suomessa.

3. Historiasta löytyy lukuisia esimerkkejä johtavista miespoliitikoista, joiden terveys on ollut suurennuslasin alla.  Esim.1990-luvulla luvulla puhuttiin Paavo Lipposen kihdistä, jonka ajateltiin estävän häntä suorittamasta pääministerin velvollisuuksia. Myös Timo Soinin  terveyttä seurattiin etenkin iltapäivälehdissä hyvin tarkkaavaisesti ennen vuoden 2011 eduskuntavaaleja.

4. Timo Soinin terveys vaikuttaa nyt varsin hyvältä. Paino ei nouse, mutta ei taida juuri laskeakaan, stabiili tilanne muistuttaa persujen kannatuksen kehitystä. Soinin osaomistuksessa oleva suomenhevonen kuitenkin munasi pahemman kerran raveissa, kun se hyppäsi laukalle kesken kaiken ja juuri kun Soini kehuskeli I-S:n toimittajalle heppaansa. Kyllä Soini sitten manaili ja harmittelikin lehdessä tapahtumaa kovasti.

5. Mutta mikä avuksi Soinille ja persuille, kun Juha Sipilän ja kepun kannatus tuntuu  juuri nyt laukkaavan hirmuvauhdilla ja paskat on vaarassa pudota rattailta? 

6. Ei hätää, kyllä Timppa keinot keksii! Tänään nimittäin vuodettiin julkisuteen - mistähän lähtehestä (?) - miten Timo Soini oli saanut tappouhkauksia vuoden 2011  eduskuntavaalien ja persujen jytkyvoiton jälkeen. Jopa niin vakavia (?), että Supo määräsi LP:n ja paikallisen poliisin saattelemaan Timppaa viikon verran kotoa töihin eduskuntaan ja takaisin Iivisnimeeen.

7. Nyt jäämme vain  jännittyninä odottamaan seuraavaa galluppia ja sitä, kumpi puree kansaan paremmin, Juha Sipilän sairastama veritulppa vai Timo Soinin reilut kaksi vuotta sitten saama tappouhkaus. Veikkaan, että Soini on tässä asiassa pahasti jälkijunassa.

8. Suomessa on "kohuttu" pari viikkoa Päivi Räsäsen Raamattu-puheista ja tehty joidenkin höynähtäneiden ihmisten kirkosta eroamisesta suuria otsikoita. Räsästä on vaadittu eroamaan ministerin virasta oikein oikeusprofessori Jukka Kekkosen patistelemana ja Hesarin johdolla - siis vapise, poliisiministeri Päivi Räsänen! Arkkipiispa Kari Mäkinen on ollut hiljaa kuin kusi sukassa, vaikka juuri hänen jos kenen olisi tullut käyttää asiassa painavia puheenvuoroja. 

9. Arkkipiispa Mäkinen on ilmeisesti ryhtymässä dekkaristiksi  - kaimansa ex-oikeusministeriin ja poliittisen uransa ryypänneen Kari Häkämiehen tavoin - mitä enteili hänen vierailunsa Timo Harakan tv-ohjelmassa "Kymmenen kirjaa rikoksesta". Mikäs siinä, kyllähän Suomessa rutikuivia dekkaristeja piisaa! Kari Häkämieskin painii dekkaristina samassa höyhensarjassa oivallisesti muun muassaHannes Markkulan kanssa. Kumpikohan herroista  mahtaa olla tässä kirjallisuuden lajissa toista "parempi"? 

10. Kun media ei enää muuta märähdittävää keshelteillä tunnnu millään keksivän, niin ainahan voi aloittaa  "keskustelun" siitä, pitäisikö keskiolut sittenkin siirtää ruokakaupan hyllyltä takaisin Alkoon. Tätä ehdotti eilen uusi peruspalveluministeri Susanna Huovinen, tietenkin demareista. Siis peruspalveluministeri ehdottaa yhden tärkeän peruselintarvikkeen saannin rajoittamista entisestään, kuvottavaa! Huovisen tekemän avauksen tarkoitus on selvä: siirtää huomio ja keskustelu pois hallitusta ja demareita pahasti riivaavista talousongelmista.

11. Tänään tämä joka kesä vellova tympeä iäisyyskeskustelu on jatknut niin, että persut Jussi Niinistön ja Juho Eerolan johdolla ovat vaatinet myös A-oluen vapauttamista eli sen myynnin sallimista ruokakaupoissa. Tässäkin asiassa persut tietenkin vetävät demareilta pisteet kotiin.

12. Kyllä ovat juttujen aiheet Suomessa todella vähissä, jos muita ja parempia keskustelun aiheita ei löydetä!

13. Onneksi tältä kesänä ovat sentään ohitse  MTV3:n kauhea SuomiAreena ja Porin Jazz, jossa firmojen pikkunilkit käyvät ryyppäämässä ja vähän isommat  työntämässä pärstäänsä näin keskikesälläkin julksuuteen - ettei Uosukaisen Riikkaa ja Topia ja muita julkisuuden kipeitä julkkiksia vaan unohdettaisi (!). Porin Jazzien huonoa kannattavuutta kuvastaa se, että KIrjurinluodon pääesiintyjksi viime sunnuntaina oli hinattu telakalta Vesku Loiri - siis Vesku jazzeille! Huh, jo on aikoihin eletty ! Ja presidenttipari taputtaa "liikuttuneena" katsomossa Loirin sekoilulle! Huh, huh sentään!

14. Takana ovat myös aivan hirveät Tangomarkkinat ja monet muut hömppäfestarit ja happeningit. Pudasjärvellä ovat menossa styroksipilkinnän MM-kisat! Ovatkohan ne tulleet aivan hulluiksi! 

15. Kuninkuusravit kun vielä jotenkin kestäisi, niin sitten alettaisiinkin kohta olla näiden hirveiden hömppätapahtumien paremmalla puolella.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On verrattoman typerää tuo kirkosta eromisbuumi.
Jos sisäministeri sanoo sitä tahi tätä, useimmiten kyllä jotain hölmöä, rynnätään eroamaan kirkosta.
Helevettiäkö ne kirkosta eroaa, eroaisivat kristillisestä liitosta!
Eihän kenenkään mieleen tule erota yhtään mistään, kun vaikkapa sosiaalisen viiteryhmänsä tavoin pukeutunut 25-vuotias eläkeläinen ampuu kuoliaaksi kaksi hevosmiestä Vermon raviradan varikkoalueella. Ei, vaikka ampuja oli esiintynyt evankelistana jo edellisen vankeustuomionsa ajan ja kertonut kaikille että elää nyt uutta elämää, Jeesuksen ansiosta.
Niin että kumma juttu koko eroamisvillitys.
Tuli vaan mieleen.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Eiköhän suurin osa niistä "eroajista" ole niitä, jotka on liittyneet kirkkkoon vain erotakseen sieltä sopivan tilaisuuden ja "Räsäs-kohun" takia!

Sitten kun kohu on ohitse, ne liittyy takaisin kirkkkoon ja jää odottelemaan uutta Räsäs-kohua voidakseen sopuvan tilaisuuden tullen osoittaa taas mieltään ja erota uudelleen kirkosta!

Anonyymi kirjoitti...

Just niin! Sillä kyllä uuden räsäs-lausunnon tultua julkisuuteen hippiä keljuttaisi kun yrittäisi erota kirkosta ja ilmoitettaisiin, että viime viikolla jo erositte. Yrittäkää jo päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Sen kerran kun yritti kuunnella Ylen ylen hienoa suomi-kanavaa niin sieltä tuli joko oksettavaa tango-tango ja taas tangomainontaa tai sitten jotain käsittämätöntä vaaraepätiedotetta AH niin teatraalisen musiikin siivittämänä,ja samma på tankero - hurrifinska. Eli se siitä kanavasta, kiitti tämä riitti.

Timo kirjoitti...

Veskuhan on esiintynyt Porin Jazzissa jo neljännesvuosisata sitten. Onpahan vain valitettavasti ryypännyt ja röökannut äänensä piloille.

Anonyymi kirjoitti...

Diana-puisto ilman toimistolleen nahkabootseissa rautakuolaimien pilkottaessa takataskusta astelevaa Timo Soinia on kuin talo ilman emäntää.

Anonyymi kirjoitti...

Vesku Loiri fanina olen sitä mieltä, ettei hänen olisi pitänyt koskaan alkaa laulajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt tuntuu olevan ilmoitusaika Kalevan Kisoihin, jotka alkavat ilmeisesti jo huomenna joidenkin lajien osalta. Tero Pitkämäki ilmottautui kisoihin eilen!

Anonyymi kirjoitti...

Blogisti toistuvasti epäilee poliisin ja syyttäjän välisen esitutkintayhteistyön toimivuutta. Paaterot, Kuusimäet ja Nissiset vakuuttavat yhteistyön toimivan, mutta blogisti jaksaa epäillä herrojen väitteen oikeellisuutta.

Poliisihallinnossa on käynnissä massiivinen Ponnistuskoulutus, jossa itseopiskelun avulla jokainen poliisimies omaksuu uuden esitutkintapaketin mukanaan tuoman lainsäädännön.

Koulutuksen toteuttamiseksi perustettiin työryhmä, jossa oli sekä poliisin että syyttäjäpuolen edustajia. Yhteistyövaikeudet yhteistyöelimessä alkoivat lähes välittömästi. Lopputuloksena oli, että yksi poliisin edustaja jouduttiin hyllyttämään työryhmätyöskentelystä.

Tietysti poliisia voidaan arvostella myös edustajiensa valinnasta. Mitään järkeä ei ollut valita sellaista henkilöä, jolta oli jo poistettu tutkinnanjohtajan tehtäviä ilmeisestikin sillä perusteella, että ne eivät hoituneet asianmukaisesti.

Tässä sen taas näkee, että viralliset puheet ovat juhlapuheita, eivätkä pidä yhtä arjen todellisuuden kanssa. Kyllä kansalaisille pitäisi kertoa karu totuus. Kyse on julkisista tehtävistä ja julkisista viroista, joista pitää voida keskustella.

Tiedän, että tätä blogia seurataan myös poliisikonstaapeleiden keskuudessa. Heiltä olisi mukava saada kommentteja Ponnistuskoulutuksen toimivuudesta.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Vai että jälleen on pantu esitutkintayhteistyön merkeissä pystyyn uusi "yhteistyöelin", nyt oikein Ponnistuskoulutuksen nimikkeellä!

Olen seurannut tätä Matti Nissisen lempilasta ja sen kehitystä - oikeastaan kehittymättömyyttä - jo 90-luvun loppipuolelta alkaen.

Voin kertoa, että asiaa eli ko. yhteistyötä ja sen kehittämistä ovat jo tätä ennen pohtineet monen monituiset työryhmät, toimikunnat sun muut poppoot. Tulokseksi on saatu kaunitta A4-kasoja, mietintöjä ja raportteja, siis juhlapuheen aihioita Matti Nissiselle ja kumppaneille, ei muuta.

Käytännössä homma ei tunnu pelaavan joko lainkaan tai se pelaa vain hyvin huonosti, joissakin yksiköissä toista paremmin, mutta keksimäärin heikosti.

Skorpioni kirjoitti...

Onko blogisti unohtanut kokonaan urheilutapahtumat? Herranjestas sentään!

Anonyymi kirjoitti...

Talvivaara näyttää olevan kestopuheenaihe. Osakkeen kurssi on tällä hetkellä 0,095 €. Paula Lehtomäki lähipiireineen osti osaketta aikoinaan 5 €:n kurssiin. Jotkut pitävät keskipitkällä välillä konkurssiakin mahdollisena.

Olisi mukava tietää, mitä hän osakkeillaan on tehnyt. Konklaavin potti oli useita satojatuhansia. Nyt 100.000 on sulanut 2.000 euroksi.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Keihäsvalinnoista pitäisi oikeastaan kirjoittaa erikseen.

Sekaisin on valintapakka - taas kerran!
Urheilun oikeusturvalautakunta, jota johtaa oikeusneuvos P. Välimäki, ja jonka jäsenistöön kuuluvat mm. oikeusneuvos Sippo ja ex-urheiluoikeuden profesor Heikki Halila, haluaa jälleen panna oman puumerkkinsä keihäsvalintoihin.

Lehtitietojen mukaan Pitkämäen manageri oli kuulemma saanut "lautakunnan juristeilta" sellaiset terveiset, että jollei Pitkämäki heitä Kalevan Kisoissa, häntä ei valita joukkueeseen, "jos joku valittaa lautakunnalle"!

Herranjestas sentään! Lautakunnan pitäisi olla puolueton valituselin, mutta nyt se onkin näköjään ryhtynyt jakelemaan neuvoja ja antamaan ennakkoksityksiä kisavalinnoista! Tätä rataa edeten lautakunta menettää täysin puolueettoman riidanratkaisijan asemansa ja arvovaltansa.

Muistamme - kun kirjoitin siitä nimenomaan blogissani syksyllä 2011 - miten kaksi vuotta sitten ennen Daegun MM-kisoja oikeusturvalautakunta syrjäytti päätökselään kisoihin jo valitun ja kisapaikallekin jo matkanneen Sampo Lehtolan joukkueesta Antti Ruuskasen valituksen johdosta.

Ei tässä mitään, mutta karmean ja alkeellisen prosessivirheen lautakunta ja sen oikeusneuvokset ja professorit kyllä tekivät. Ai minkä? No, sen, että he eivät varanneet lainkaan Sampo Lehtolalle tilaisuutta tulla Ruuskasen valituksen johdosta kuulluksi, vaikka asia koski, paitsi Ruuskasen oikeutta ja etua, yhtä lailla myös Lehtolan oikeutta ja intressejä.

Todella paha menettelyvirhe!

Anonyymi kirjoitti...

Vai ovat oikeusneuvokset miehittäneet tämänkin lautakunnan, siis Urheilun oikeusturvalautakunnan, kokoonpanon! Onpa tyypeillä todella kova hinku saalistaa erilaisia sivutoimia ja -tuloja!

Ja hinteleliä proffiakin jäsenistössä, minkähän vuoksi?

Jäsenehdokkaille tulisi asettaa eräänlainen Cooperin testi valituksi tulemiselle. Se on tässä tapauksessa tämä:

Jollei miesten keihäs (800 gr) lennä sanokaamme yli 50 metrin, ei proffalla tai oikeusneuvoksella ole mitään asiaa lautakunnan jäsenistöön.

Anonyymi kirjoitti...

Sangen tekopyhää demareilta, varsinkin kun ainakin vielä viime syksynä HY:n opiskelijademarit suorastaan tyrkyttivät kaikille halukkaille kuponkeja "Tule baariin xx klo yy puhumaan politiikkaa, niin tarjoamme lasillisen tai kaksi!"

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee Sipilän sairastapaukseen, eiköhän nyt ole selvää että Kepu teki virheen kun ei valinnut jotakuta nuorta ja tervettä, kuten esimerkiksi Väyrystä.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa kerrankin kannettu vesi pysyisi kaivossa, rukoillaan kepussa kädet kyynärpäitä myöten ristissä, onnesta ymmyrkäisinä jonkun tuolla pilven reunalla pudotettua lestadiolaisen kuntapoliitikon pojan eteen ison nipun seteleitä todisteena bisnesälystä.


Kajaanin tehdas pitää säilyttää, sanoi rahat välittänyt Amerikan setä Juhalle, etteivät Kekkosen mailla luule tulleensa unohdetuiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Keskiolutasiasta:

Minusta on oikeastaan aika hienoa, että joku poliitikko uskaltaa esittää pohdittavaksi asioita, joista tietää kansan olevan aika lailla eri mieltä. Kuten siitä, että yrittää estää kansalaisia juomasta itseään hengiltä ja toisaalta törsäämästä verorahoja näiden juoppojen aiheuttamien kustannusten maksamiseen.

Tekopyhyyttä siinä on vaikea nähdä, sillä pointsit kerää SMP, vaikka kansakunnan edun mukaista olisi, että täällä juotaisiin vähemmän.

Kansahan tietysti omat tarpeensa tunnistaa parhaiten, enkä minäkään ymmärrä, miksei myös heroiinia saa R-kioskilta. Haluaisin niin pirun kovasti, sillä sitäkin tuodaan tänne heimoveljien toimesta kilokaupalla. Kai siihenkin liiketoimeen pitää saada suomalaisten osallistua - ja kannattavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tarpeeksi tutkitaan, niin kyllä joka ihmiseltä sairaus löytyy. Näin taisi tapahtua Juha Sipilällekin.

Sipilän tarina ei kerro, mistä hän sai lähetteen yliopistosairaalan jatkotutkimuksiin.

Olisi hienoa, jos Kempeleen terveyskeskuksesta olisi heti järjestynyt vastaanottoaika, sekä tarvittavat laboratoriotestit.

Veikkaan kuitenkin, että perusterveydenhoidon terveyskeskuksen puhelinpäivystys olisi suosittanut lepoa ja asperiinia.

Lopputuloksna olisi luultavasti ollut ihmiskehon oman puolustusjärjestelmän parantama keuhkoveritulppa.

Kovin vakavasta sairaudesta ei voi olla kyse, koska facebookkaaminen sekä twittaus onnistui Sipilältä sekä vastaanotolta että potilasvuoteelta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä näin vanhana hevosmiehenä täytyy suositella kaikille blogistista alken, kauniista rotunaisista, oluesta ja henkevistä keskusteluista muistakin elämän asioista kun pykälistä ja oikeustapauksista kiinnostuneille kuninkuusraveja. Olutteltta raveissa ja henkevät keskustelut Kuopion kaupungin terasseilla näillä keleillä on in.

Unohtuu joku Suomi areena ja kuivat paperiset jutut jostakin keihäänheittäjistä ja märät unet Päivi Räsäsen sanomisista ja näkee sitä oikeaa elämää.

Ei tule veritulppia tai muuta hämminkiä kun ottaa löysin rantein.

Anonyymi kirjoitti...

olipa sentään yksi maanläheinen kesätapahtuma: pierun MM-kisat Pudasjärvellä. Maailmanmestaruus pamahti Venäjälle.

Skorpioni kirjoitti...

Meno Suomessa on kesällä vallan hurjaa. Kesä opn parasta aikaa erota kirkosta, erota puolisosta, kantaa eukkoa kilpaa ja tanssia tangoa kilpaa,epäillä Sote-ja kunta-uudistusta Porin areenalla sekä surra naijalkapalloilijoiden surkeaa kohtaloa, kun joukkue oli niin "taktisesti valmistautunut" joka otteluun, että olisivat voittaneet, jos olisivat vain uskaltaneet perlata jne., mutta eikö niitä löylykilpailuja järjestä enää kukaan, vaikka niille olisi otollinen aika juuri kesällä, kun koko porukka on löylynlyömää.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Suomi on suopotkupallon luvattu maa, siinä lajissa Suomelle voi vielä herua vaikka maailmanmestaruus, samoin kuin eukonkannossakin

Mutta jalkapallossa myös miehet ovat potkupallotasoa. HJK:hon on kerätty kaikki "nimet", mutta jengi on umpisurkea ja häviää jopa eestiläiselle Nömme Kaljulle selvin numeroin. Kaikki muutkin suomalaisjoukkueet ovat karsituneet tai tulevat karsiutumaan eurofutiksesta jo toisella karsintakerroksella!

Ja glofissa tv:n kaikissa urheilulähetyksissä seurataan tarkasti Mikko Ilosen edesottamuksia, mutta heikoiksi nuo Mikon saavutukset ovat jääneet. Viime viikonvaihteessa Mikolle "lohkesi" British Openista sija 77 tai sinne päin. Mutta niin vain Mikkoa jututettiin jokaisessa lähetyksessä tv-lähetyksessä kuin kisan voittajaa ikään! Eikä vain Mikkoa, vaan myös hänen tummaa mailapoikaansa. Eikä tässäkään vielä kaikki, sillä British Open-lähetyksissä haastateltiin pitkään myös suomalaista golftuomaria! Mutta kuka sen Openin sitten voitti? Joo, Urheiluruudussa todettiin yhdellä sivulauseella, että voiton vei joku Phil Mickelson - ja se siitä! Jo on heikkoa urheilujournalistiikkaa Suomessa!

Anonyymi kirjoitti...

Vai vottivat venäläiset. Ennen oli sentään Jyväskylän seudulla maineikas seura Jyskän Pamaus. Se jos olisi vielä voimissaan, ei olisi hapankaalin syömäreillä ollut mitään mahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

HS Kommentti:Suomi-areenalla hoidetaan päivät kriisiä, yöt porsastellaan firman piikkiin

http://www.hs.fi/politiikka/Suomi-areenalla+hoidetaan+p%C3%A4iv%C3%A4t+kriisi%C3%A4+y%C3%B6t+porsastellaan+firman+piikkiin/a1374199554564?ref=hs-art-top-1

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Edellä oleva Jyskän Pamaus -kommentti liittyi ilmeisesti pierun MM-kisoihin!

Niin, kävihän nissä saunomisen MM-kisoissakin - niissä vihon viimeisissä Heinolassa - venäläiskisaajalle hiukka huonosti ekä kuuman kisan voittanut Suomi-poikakaan säästynyt pikku vammoilta. Mutta niin vain tämä saunomiskisan voittanut Timo on lehtitietojen mukaan jälleen palannut harrastuksensa ja ammattinsa parrin, siis saunomiseen.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Yrjö tuli! Meinaan, että vastasyntyneen pikkuprinssin nimi on sitten George.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan prinssi saanut nimensä George Harrisonin vai George Bestin mukaan. Muita kuuluisia Goergeja ei Englannissa ole.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Vaikea sanoa, mutta ensimmäisistä tv-kuvista päätellen pikku-George ei tuntunut yhtään tykkäävän nimestään. Mutta peijooni, minkäs teet, jos iskä ja äiti on niin mänttejä, että antavat pojalleen nimen Yrjö/George!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Blogissa n:ro 743/14.6.-13 kerroin Ruotsin korkeimman oikeuden päätöksestä, jonka mukaan miehen naiselle tekemä ns. uskottumuustesti toteuttaa raiskauksen tunnusmerkistän. HD palautti jutun takaisin hovioikeuteen uudelleen käsiteltäväksi.

Nyt, siis vain reilun kuukauden kuluttua HD:n palauttamispäätöksestä - ottakaapa suomalaiset tuomioistuimet ja tuomarit mallia ruotsalaisen lainkäytön joutuisuudesta (!) - hovioikeus on tuominnut ko. miehen raiskauksesta 2 vuoden 8 kk vankeusrangaistukseen.

http://www.dagensjuridik.se/2013/07/langt-fangelsestraff-otrohetskontroll-efter-aterforvisning-fran-hd

Anonyymi kirjoitti...

Jyrki Virolainen manaa maamme heikkoa festivaalitarjontaa. Selvästi hän ei ole tutustunut kaikkeen, sillä Utajärvellä järjestettiin järjestyksessä jo toiset piereskelyn MM kilpailut. Voitto meni Venäjälle. Perinteisesti suomipoikahan on hävinnyt ampumakilpailut veli venäläiselle. Jos Loirin ja venäläisen pierun välillä joutuisin valitsemaan, niin Loiri olisi valintani. Tosin ottaisin korvatulpat mukaani.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi kesän tyylikkäintä tapahtumaa ovat olleet Sastamalan Vammalassa eli Vanhan kirjallisuuden päivät ja Sastamala- Gregoriana. Timo Soini on viettänyt lomaansa Sastamalan Heinoossa ja eräänä päivänä viihtyi perheensä kanssa Vammalan Laiturikahvilassa. Tyylikäs perhe, mutta Timon kesäpaita pari numeroa liian pieni. Timo kertoi paikallisessa aviisissa, että vetäydyttyään eläkkeelle (vuonna 2030?) hän haluaisi viettää puolet ajastaan Heinoon tilallaan ja Vammalan seudulla (parempi nimi uudelle kunnalle olisi muuten ollut Sastamalan sijasta Vammaskoski).