maanantai 6. tammikuuta 2014

816. Kultaa pikkuleijonille, perkele!


Ruotsalaiset mammanpojat on lyöty!

Kyllä niitä nyt v*******!

Ne tarvii nyt henkistä kriisiapua.

Pikkuleijonat kaatoivat ruotsalaiset 3-2.

Kiakkovieraat, perkele, iski Ruattin kotijuhlissa!

Ihanaa leijonat, ihanaa!

Och samma på svenska: den glider in, den glider in!


Tuomarit, saatana, yritti viedä meiltä voiton!

Koko joukkueelle, kiitos ja onnea!

Kuka valmentajista ottaa lentokentällä Pasi Nurmisen roolin?

Torilla tavataan, Haviksella pulikoidaan ja Mantaa halataan.

Sen jälkeen Poika viedään saunaan!

Ja sitte rillataan!

Kyllä  teki kutaa!

PS
Tarkkaavainen lukija ehkä huomaa, että tässä on yritetty seurata blogikisassa kunniamaininnan saaneen Timo Soinin plokia, joka löytyy tästä.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Man är stolt över att vara finländsk

Anonyymi kirjoitti...

Vielä muutama sana "blogisodasta", jota Kemppisen blogissa käydään kovasti.

Kemppinen näyttää ulkoistaneen blogissaan likaisen työn kaikenlaisille hörhöille ja hömelöille kommentaattoreilleen, esimerkinä vaikkapa nimimerkit Hönö ja Korho, sekä monet anonyymin taakse piiloutuvat ihmiset. Näiden päätehtävänä on toisten blogistien mollaaaminen ja mestarinsa kilven puhdistaminen.

Nämä ovat sitten näköjään eräänlaisia JK:n "asiankannattajia"?

Anonyymi kirjoitti...

Soinillahän onkin ploki eikä blogi.
Persuttain tarkoittanee kuitenkin samaa, niin kuvittelisin.
Vennamolaisella log(k)iikalla ploki sarjan voittaja olisi Soini.

Anonyymi kirjoitti...

Turha täällä kommenteissa on mitään blogisotaa alkaa julistamaan. Lukekoon jokainen sitä, mikä itselle parhaalta tuntuu.

Minä olen pitänyt tätä Virolaisen blogia sisällöltään parhaana blogina mitä olen löytänyt. Kirjoitukset ovat usein analyyttisiä, rohkean kriittisiä, mutta myös hauskoja.

Sen sijaan siitä olen samaa mieltä JK:n blogissa esitettyjen kommentien kanssa, että Virolaisella on tapana keskustella kommenteissa ylimielisesti ja jopa töykeästi lukijoiden kanssa. Eri mieltä olevia haukutaan tyhmäksi ja tarpeen tullen heidän argumenttinsä ohitetaan. Virolaisen näkökulma tuntuu olevan se ainoa oikea. Toisinaan on näyttänyt siltäkin, että eriäviä mielipiteitä kohtaa armoton sensuuri.

Joka tapauksessa luen tätä blogia jatkossakin ahkerasti. Pian valmistuvana juristina koen oppieeni tätä blogia lukemalla enemmän kuin mistään yksittäisestä oppiaineesta yliopistolla.

Parhaan blogin arvonimeä valittaessa, tulee väistämättä kuitenkin esille sekin puoli, että välillä ystävällisestä käytöksestä on hyötyäkin.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Väite, jonka mukaan "sensuroisin" - ja vieläpä "armottomasti" - eriäviä mielipiteitä ei tietenkään pidä paikkaansa.

On totta, että en julkaise kaikkia kommentteja. Sellaisia ovat ensinnäkin haistattelevat tai selvästi juovuksissa kirjoitetut kommentit; niitä tulee blogiin etenkin yön pikkutunneilla, kun kapakat ovat sulkeneet ovensa.

Toiseksi kommenteista karsiutuvat pois usein sellaiset viestit, jotka eivät liity ao. blogijutussa käsiteltävään asiaan millään tavalla. Näiden joukossa voi olla sinänsä aivan asiallisiakin kommentteja, mutta miksi puhua asian vierestä, kun tiedossa hyvin on, mikä on kulloinkin keskustelun kohteena oleva teema? Se olisi vain omiaan sekoittamaan aiheesta vireillä olevaa keskustelua, mutta ehkä se onkin joidenkin kommentoijoiden tarkoituskin, mene ja tiedä?

Kolmannetena ryhmänä voidaan mainita ns. "inttäjät". Ne ovat tyyppejä, joiden kommentit olen julkaissut sekä vastannut ja antanut vielä usein tämän jälkeenm ao. anonyymillle kommentoijalle tilaisuuden jatkokommentin esittämiseen.Tässä kohtaa peli on kuitenkin useimmiten syytä viheltää poikki, vaikka komentoija haluaisi sitkkeästi yhä vain edelleen jatkaa inttämistään esittämättä kuitenkaan asiallisesti mitään uutta. Tuolloin tulee toisinaan sanottua, että anonymi kommentoija on "typerys" tai jotain muuta siihen sunntaan. Mutta jollei ole typetys, niin silloin ei pidä luonnollisesti myöskään käyttäytyä typeryksen tavoin!

Tällaiset tyypit juoksevat sitten herkästi ja kiireesti Kemppisen "Mennyt maailma" -blogiin kantelemaan ja kaakattamaan, että "voi voi, miten kauhea se Virolainen on kun ei julkaise heidän hienoja kommenttejaan!

Ja tyylilleen uskollisena Kemppinen - tietenkin - mieluusti julkaisee kaikki tällaiset parjauskommentit sellaisenaan!!!!!!

Huomautin Kemppiselle tästä hänen muuten mukavaa blogia vaivaavasta ikävästä piirteestä jo v. 2009, mutta sanoma ei ole vielä(kään) mennyt perille.

Tulen jatkamaan edelleen tällä samalla linjalla, koska kyse on blogin tasosta, jota ei ole syytä päästää joitakin härikköjä tai jonkun toisen bloggajan likaisen työn tekijöitä tai kannattajia pilaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Myös juristiksi piakkoin valmistuvana pidän Virolaisen blogia suomalaisista blogeista mielenkiintoisimpana, enkä vähiten sen piikikkään tyylin vuoksi. Jokainen blogi on tekijänsä näköinen, ja sellaisena ne on otettava tai jätettävä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin eduskunnan parvelta kajauttamaan Timo Soinin kanssa, että Den glider in!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi varmaan miettiä sitäkin miksei Kemppisen tarvitse sensuroida viestejä käytännössä lainkaan. Kun isäntä pysyy asiallisena niin ei käyttäjienkään tarvitse ottaa nokkiinsa. Vanha sanonta kuuluu että sitä saa mitä pyytää.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Timo S:

Tämä oli pikku-jytky, mutta melkomoisen samanlainen kuin persujen jytky 2011!

Ei siittä mihinkään pääse!

Tämä antaa uskoa, että kyllä se pakkoruotsikin meiteiltä vielä joskus poistetaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kemppinenhän on valjastanut nämä hörhöt tekemään kommenteissaan likaista työtä! Jos ja kun hän salii tuollaisten hörhäjen kaunaiset kommentit, niin vastaa vastaa niistä tietenkin itse.

Anonyymi kirjoitti...

Niin-ihan hauskaa veistämistä suomen pikkuleijonien menestyksestä-mutta kyllä nämä blogin/plokinpitäjien kannanototkin tässäkin osoittaa, miten huono itsetunto suomalaisilla yleisesti ottaen on ja mikä erityinen vahingonilo liittyy juuri ruotsin suhteeseen silloin kun menestytään!No täytyy myöntää, että onhan se nykyään tapaus, jos suomi menestyy huippu-urheilussa!

Toipila kirjoitti...

Virolaisen ja Kemppisen blogit painivat pääasiassa aivan eri sarjoissa.

Vain satunnaisesti samassa sarjassa.

Molemmat professorit ovat erittäin tarpeellisia bloggaajia ja huippumiehiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen keski-ikäinen juristi tuntee mielihyvää siitä, että tuleva juristipolvi seuraa tätä blogia oppiakseen. Pidän itsekin Virolaisen arvioita analyyttisinä, ja kriittisetkin kommentit tulevat aina aiheesta.

Anu Suomela kirjoitti...

Toistan itseäni, mutta ehken suotta. Internetin myötä oikeudenkäytön historiassa eletään todella uutta aikaa. Koskaan ennen eivät kansalaiset ole voineet saada käyttöönsä asiakirjoja ja päätöksiä näin helposti ja nopeasti. Eli kansa voi oikeasti lukea, mitä tuomioistuimet päättävät.

Noiden tekstien ymmärtäminen, saati kriittinen arviointi on kuitenkin maallikoille aika mahdoton tehtävä. Juuri tässä blogisti on aivan erinomainen karttakepin heiluttaja. Itsekin olen saanut tukkapöllyä, ja kiitos siitä!

Todellista kansanvalistusta ja selkokielellä!

Anu Suomela

Anonyymi kirjoitti...

Huh, onneksi luin loppukaneetin ja selvisi minullekin, että kyse oli kieli poskella kirjoitetusta satiirista. Säikähdin jo blogistin laskeutuneen Soinin tasolle mutta onneksi ei sentään...

Anonyymi kirjoitti...

Puhuakseni blogin teemasta:

Mikähän siinä on, että pikkuleijonat näyttäisivät pärjäävän hienokseltaan paremmin kuin täysi-ikäiset kollegansa?

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Itse asiassa mitalitilastojen valossa Suomn miesmaajoukkue on pärjännyt pikkuleijonia jopa hieman paremmin. Kultaa on tullut kahdesti (1995 ja 2011) ja muitakin mitaleja useita sekä MM-kisoista että olympiakisoista. Pikkuleijonien edellisestä MM-kullasta on jo 15 vuotta (1998).