torstai 28. lokakuuta 2010

341. Ehdokkaiden vaaliteemoja I

Seuraavat eduskuntavaalit ovat ensi huhtikuussa. Ehdokkaat ovat jo olleet liikkeellä omine vaaliteemoineen ja -lupauksineen. Tässä muutama poiminta alkajaisiksi:

- Ihmisoikeusjuristit ovat rikollisten hyysääjiä - Ben Zyskowicz, kok, Helsinki

- Jos tulen valituksi, lahjoitan pois koko kansanedustajan palkkani - Anssi Joutsenlahti, pers, Satakunta

- Suomi-Venäjä -suhde on paradoksi - Mari Kiviniemi, kesk., Helsinki

- Lainsuojaton esinahka - Teemu Hiilinen, vas., Uusimaa

- Lukumääräneutraali avioliitto - Erkki Havansi, pers. Uusimaa

- Presidentiksi ja kirkkohäät Nexar Antonion kanssa - Pekka Haavisto, vihr, Helsinki

- Minustako ministeri, mikäs siinä - Jussi Niinistö, pers, Uusimaa

- Haja-asutusalueiden jätevesiasetus on syvältä - Paavo Väyrynen, kesk, Uusimaa

- Läskin ja voin syönti on terveellistä ja laihduttavaa! - Reijo Tossavainen, pers, Kymi

- Osta sinäkin nyt Talvivaaraa, se kannattaa! - Paula Lehtomäki, kesk, Uusimaa

- En ole muslimi enkä homo - Pekka Siikala, vihr, Kymi

- Kyykäärme on suojeltava - Esa Lahtela, sd, Pohjois-Karjala

- Kyy on ihmisen ja maaemon välinen napanuora - Pentti Tiusanen, vas, Kymi

- Te kyykäärmeitten sikiöt! - Lauri Oinonen, kesk, Keski-Suomi

- Pedot ovat vaarattomia - Erkki "Susi" Pulliainen, vihr, Oulu

- Pupun pyörittäminen loppuu nyt - Marjo Matikainen-Kallström, kok, Uusimaa

- Pane sinne, että olen kuin olenkin taas ehdolla - Ben Zyskowicz, kok, Helsinki

- Mennään kaikki kahville, minä tarjoan! - Petri Salo, kok, Vaasa

- Mitä lähemmäksi tulee vuoren huippu, sen liukkaammiksi käyvät kengät - Timo Soini, pers, Uusimaa
---

Jos joku tietää muita vaalisloganeita niin kertokoon ihmeessä!

13 kommenttia:

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Täytyy ihmetellä ihmisten hinkua ja pyrkyä eduskuntaan!

Kansanedustajan työhän on "kusitolpan virka", mikäli on uskominen pitkäaikaista kansanedustaja Hannes Mannista (kesk).

Eduskunnassa kiusataan ja naisille ehdotellaan kalapuikkoviiksimiesten toimesta ties mitä. Koskahan tulee ensimmäinen kansanedustajan valitus työpaikkakiusaamisesta?

Suomen Pankin äskettäin eläköitynyt johtaja Sinikka salo ehti jo valittaa joutuneensa työpaikkakiusaamisen kohteeksi. Ex-pääministeri Matti Vanhasellakin saattaisi olla jotakin sanomista tässä suhteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Sinikka Salo syyttää kiusaamisesta pankkivaltuuston puheenjohtajaa Timo Kallia.

Kalli kun ei ole Salon mukaan kysynyt häneltä mitään hänen väitetystä kiusaamisestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ben Zyskowicz tänään eduskunnassa:

"Ihmisoikeusjuristit ovat rikollisten hyysääjiä."

Anonyymi kirjoitti...

Miksi yleensä kukaan pyrkii eduskuntaan?

Tunnetko yhtä ainutta henkilöä, joka puhtaan vilpittömästi on valmis hylkäämään tämän hetkisen työnsä, ammattinsa ja kaiken sen, joka on ollut jokapäiväistä, muka auttaakseen muita, koko kansaa ja Suomea?

Mikä piru sitten vetää politiikkaan? Kysymykseen on kaksi vastausta, joista molemmat ovat helvetin hyviä ja samalla ainoita, RAHA ja VALTA!
.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Olisiko Ben (kok) hieman suivaantunut ihmisoikeusjuristeille siitä, ettei hänen voimakkaasti kannattamansa ja ajamansa lakiesitys kerjäämisen kriminalisoinnista mennytkään läpi hallituksessa?

Jukka Ryhänen kirjoitti...

Täytyy sanoa että on sillä Salolla otsaa. Ensin saa huippuviran ja sitten väittää olevansa kiusattu. Perkule. Ei kukaan äijä voisi tuollaista sanoa, pihallehan sellainen naurettaisiin. Miten tuollainen nainen voi muka olla pätevä johtaja kokonaisen valtion raha-asioiden johtoon?

Siis millä tolalla tämän maan (vai onko sellaista enää tosiasiassa olemassa) asiat oikein ovat? Huonolla. Perin huonolla. Pystyyn on lahonnut, ja joutaa pian kaatua ja maatua.

Soon Moro kirjoitti...

Big Ben on taas vauhdissa, muttei savua ilman tulta! Onko Pentti Arajärvi osa doping-sotkua, kerjäläinen vai jotain vielä vakavampaa?!? Sillä Benin ihmisoikeusjuristit tuomitseva sormi osoittaa tällä kertaa myös "ihmisoikeusjuristi", tasavallan presidentti Haloseen;

http://www.finnqueer.net/juttu.cgi?s=167_6_1

Odotamme Seiskan kuvakollaasia, jossa Ben osoittaa aamuhämärissä kohti Kultarannan rantasaunaa. "Tuolla ne niitä hyysäsi!" Kyseessähän saattaa olla ulkopoliittinen skandaali vailla vertaa, sillä eikös mm. Putin käynyt Tarjan kanssa saunomassa?

Siru Pola kirjoitti...

Milloinkahan Benkku ehdottaa kurjuuden kieltämistä lailla. Hänen logiikallaanhan saataisiin varmaan kurjuus siten loppumaan. Hyviä sloganeita kannattaisi varmaan kehitellä myös rumuuden, yksinkertaisuuden ja kateuden kieltämisestä. Nehän kannattaisi lopettaa kansallisen turvallisuuden nimissä ja siksi, että monet ahdistuvat niitä nähdessään.

Anonyymi kirjoitti...

no väyrystelijä on kerrankin oikeassa tuossa jätevesiasiassa. Min Lehtomäki yrittää ihan totisella naamalla seli-selitellä miten hyvä juttu se on...samaan aikaan maajussit roudaavat tonnikaupalla neliveto Valmeteillaan ( siis YKSI tila ) lehmäpaskaa pelloille ja voep olla vielä jokunen vesistökin siintää 5 metrin ns. suojavyöhykkeen takana. Ja tämä vs. jokusta mökin ukon ja akan pisuveet...ei oo järkee ei

Anonyymi kirjoitti...

"Olisiko Ben (kok) hieman suivaantunut ihmisoikeusjuristeille siitä, ettei hänen voimakkaasti kannattamansa ja ajamansa lakiesitys kerjäämisen kriminalisoinnista mennytkään läpi hallituksessa"

No oliskohan?? Ihmeellinen "juristi" tuo Zysse, en kyllä palkkaisi yhtään mihinkään oikeaan hommaan. Ihmisoikeusjuridiikkaa tuntuisi hänelle olevan yksinomaan kidustapaukset maailmalla. Viis mm. siitä, mitä EU-tuomioistuin, Strasbourg ja nyt ihan kotimaisittain valtioneuvosto linjaavat! Mutta hyvinhän tuo osaa one-linereitä ja välihuutoja heitellä, että ihan kunnon poliitikko sentään!

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka mieli on vahva, niin liha on silti heikko. Kiusaus oli niin suuri, ettei voinut vastustaa. Seuraavat ovat Suomen Kuvalehden / toimittaja Leena Sharman aikanaan (27.09.2009) koostamia suoria lainauksia kansanedustaja Antti Kaikkosen ajatusten Tonavasta – että eiköhän näissäkin ole blogistin hakemaa teemaa ja jatkuvuutta… :

”Meidän pitäisi oivaltaa, että pienemmälläkin rahalla ihminen voi voida henkisesti hyvin. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus ovat henkistä hyvinvointia.” (HS 06.03.1998)

”Viime päivät on ollut keskustelua Fortumin johtajien palkkioista. Kieltämättä omaan oikeustajuuni ei kyllä mahdu ne optiot, palkat, palkkiot ja eläkkeet päälle, mistä nyt on ollut puhe.” (Kaikkonen blogissaan 03.04.2009)

”Jättimäiset, jopa kymmenien tuhansien eurojen suuruiset eläkkeet sotivat pahasti ihmisten oikeustajua vastaan.” (A. K. Blogi 26.04.2009)

”Vaalirahoitus on vaalien tympein puoli. - - Hyvin harva tarjoaa oma-aloitteisesti tukea, käytännössä sitä saa suurelta osin itse kysellä apuja hattu kourassa. - - Omat yritystukeni ovat olleet varsin pieniä. En ole saanut Kehittyvien Maakuntien Suomen 5.000 tai 10.000 euron tukea, kuten jotkut muut ehdokkaat. Mutta enpä ole sen takia sitten näissä sopissa pahemmin ryvettynytkään.” (A.K. Blogi 16.06.2009)

”Kaikki [vaalirahoituksesta] olisi pitänyt kertoa jo vuosi sitten.” (HS 09.08.2009)

”Vaikka rahoituskeskustelu on ollut tuskallinenkin, se varmasti on ollut välttämätöntä käydä, jotta päästään siirtymään uuteen poliittiseen kulttuuriin.” (A.K. Blogissa 14.08.2009)

”Tapana on ollut tukea säätiön hallinnossa olevia ehdokkaita.” (STT:lle 19.09.2009)

”En näe tässä dramatiikkaa.” (HS 19.09.2009)

”Olen hyväksynyt jakamisen periaatteen.” (HS 20.09.2009)

”Ajattelin, etten nyt enempää kommentoisi tätä asiaa, koska RAY tutkii asiaa.”
(IS 21.09.2009)

”En tiennyt vaalituen suuruudesta.” (STT:lle 22.09.2009)

---

Sitten onkin ollut hieman hiljaisempaa…

Mutta jos joku irvileuka nyt vielä jatkaa tätä kiusaamista, niin muistakaa Jorma Ollilan (Nokia/Shell/Keskustanuoret) lausahdus syntymäpäivähaastattelussaan: ”Hei come on, enough is enough”

J kirjoitti...

Ryhänen: Miten väite kiusatuksi tulemisesta liittyy pätevyyteen?

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Siikala,vihr.,Kymi?

Olisiko tarkistamisen paikka? Ehdokas?