maanantai 21. marraskuuta 2011

511. Mitä miehen pitää saada olla? Mikä Soinin vaalisloganiksi?

1. Lehtijutun mukaan Timo Soini oli puhunut männä viikonloppuna NMKY:n juhlasalissa Helsingissä teemasta "Onko mies kadoksissa?"

2. Soinin vastauksen alkuosa oli tyypillistä poliittista retoriikkaa, kun hän totesi, että kysymys pitää "osin paikkansa". Mutta jatko oli sitten jo paljon lupaavampi:

- Miehen pitäisi saada olla mies - saada syödä makkaraa, saunoa, matkustaa Kanarialle ja katsoa formuloita. Mutta jos formula ja ja futis eivät kiinnosta, niin ei siitä kuitenkaan pidä kokea syyllisyyttä. Sillä "ei ole mitään sellaista muottia, mitä mies ei saisi olla, "julisti katolilainen Timppa luterilaisessa juhlasalissa Lutherin uskovaisille.

3. Olisiko tässä kenties jokin piiloviesti Perus-Pena Oinoselle ja Herra Teuvo Hakkaraiselle, jotka ovat ilmoittaneet boikotoivansa Tarja Halosen viimeisiä Linnan kutsuja ihan tietystä syystä? On huomattava, että Soini käytti ko. yhteydessä termiä, "mitä mies ei saisi olla." Onko Timppakin kenties ryhtynyt kosiskelemaan tiettyä osaa miespuolisesta äänestäjäkunnasta?

4. Lehden kertoman mukaan Timo muisteli salissa olleelle lähinnä miespuoliselle kuulijakunnalle kaiholla, miten "ennen EU:ta sai vielä saunassa paistaa kiukaan päällä makkaraa foliossa".

5. Timo S. kertoi lehdelle, että perussuomalaiset julkistavat ensi viikonloppuna presidentinvaalikampanjansa sisällön sekä mainoslauseen, jonka avulla hänestä, Soinista, tehdään presidentti. Tässä sloganissa on Timpan mukaan vain kolme sanaa ja se on luonteeltaan provosoiva. "Varmasti tullaan kysymään, kuinka se oikein kehtaa", Timppa salaperäisesti totesi.

6. Hyvät lukijat! Nyt kaikki arvailemaan, mikä mahtaa olla se kolmisanainen slogan, jonka avulla Timo Soinista tehdään tähän maahan uusi presidentti! Lähimmäksi arvannut palkitaan raikuvin hurraa-huudoin!

7. Mikä tuo provosoiva slogan mahtaisi olla? Blogistin mielikuvitus ei kyllä riitä yhdeltä istumalta tätä keksimään. Liittyykö sana saunamakkaraan ja EU:hun? Tuskinpa vain. Entä yhdistelmä EU, sauna ja makkara? Slogan "Missä EU, siellä ei saunamakkaraa" ei käy, koska siinä on jo viisi sanaa.

8. Voisiko slogan olla yksinkertaisesti vain "Tulin, näin, voitan"? Jätetäänpä tämä asia hautumaan ja odottelemaan lukijoiden veikkauksia.

9. Mutta onko Timo presiis oikeassa sen suhteen, mitä suomalaisen miehen pitää saada (tehdä)? Onko määritelmä tyhjentävä ja onko siinä kenties toivomisen varaa? Herrasmiehenä Timo ei tietenkään maininnut, että suomalainen mies katselee, kuten hän itse tekee, mieluummin raveja ja niissä erityisesti suomenhevosten lähtöjä kuin tylsiä formulakisoja.

10. Itse kiinnitin huomiota erityisesti siihen, että Timo puhui vain makkarasta ja sen syömisestä, mutta vaikeni kokonaan juomapuolesta. Kuitenkin tiedämme, että makkaran syönti alkaa helposti janottaa. Mitä silloin juomaksi? Kotikalja, olut, viini vai kenties Koskenkorva? Kahvi ei nyt kelpaa, vain pääministerin pitää saada juoda kahvia. Timo aiemmin puhunut miehen oikeudesta "pariin kopsuun" perjantai-ehtoisin; mihin kummaan tämä puoli nyt pääsi unohtumaan ja miksi? Johtuiko tämä sitä, että Timo puhui NMKY:n tiloissa?

11. Yhden asian kyllä ehdottomasti vaihtaisin Timon "listassa". Suomalainen mies haluaa matkustaa Kanarian sijasta kyllä mieluummin Thaimaahan ja siellä etenkin paikkakunnalle nimeltään Pattaya. Kanarialle voi toki piipahtaa eukon ja perheen kanssa, mutta Thaimaa on sen verran kaukanakin, että silloin jo tuo kulupuoli perustelee sitä, että mies uhrautuu ja matkustaa lomalle vähintään pariksi kolmeksi viikoksi aivan ypöyksin.

12. Jollette usko, niin lukekaa vaikka tämänpäiväisestä Iltalehdestä kemiläisen 62-vuotiaan lääkärin Thaimaa-ylistystä:

- Täällä on positiivinen ilmapiiri, lämpimät vedet ja ruokakin kuin paratiisissa. Halvaantunutkin ihminen pysyy täällä elinvoimaisena. Suomessa ihmiset laitostuvat, masentuvat ja tulevat aggressiivisiksi, toteaa tohtori-setämme. Vihreiden Osmo Soininvaarakin olisi valmis kuskaamaan hoidon tarpeessa olevaa ikääntynyttä porukkaa osin yhteiskunnan varoilla Thaimaan aurinkoon.

13. Harmi vain, että mainittu lääkäri löydettiin kolme neljä päivää sitten Pattayalla hukkuneena hotellinsa uima-altaaseen. Lohduttavaa asiassa on kuitenkin se, että mies sai kuolla siellä, missä hän parhaiten viihtyi. Samalla hän välttyi perin ikävän doping-oikeudenkäynnin jatkoselvittelyiltä.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko miespuolinen äänestäjä kadoksissa?

Anonyymi kirjoitti...

Positiivisinta tuossa ikävässä lääkärin kuolemassa oli kuitenkin se ettei se vesittänyt, sanan varsinaisessa merkityksessä, esitutkintaa Isometsän ja kumppaneiden valehtelujupakassa. Lääkäriähän oli jo kuultu aiemmin.

Isometsä taisi jo huokaista helpotuksesta kun aamulla kuuli uutisesta mutta tyrmäys tuli kuitenkin..

Anonyymi kirjoitti...

Juuri kun olimme pääsemässä ihmettelemästä polliisiylijohtaja Palleron ääneenihmettelyä miksi Mika Myllylän kuolinsyy niin kovasti muita kiinnostaa, tuli tämä saman porukan dopingtohtorin äkkilähtö lisälehtenä Kansallisteatterin uuteen produktioon "Kansanhihto 2012".

Minkälaista miehen pitäisi saada, eli olisiko Soini sopivin jatkamaan suomalaisten naisten puolihuntukulttuuria?

Kuljetaan rääsyissä tukan roikkuessa kuin hevosenhäntä, mutta jos italiaano tulee vastaan, niin käydään suoraan kiinni. Keskiaikaista tunne-elämää.

Jumala on tässä. Siinä Soinin slogan.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Pari Timo Soinin kampanjan slogan-ehdotusta:

- Soini on paras!

- Soini on pelastaja!

Anonyymi kirjoitti...

Jumala löytyy bloggerista. Siinä Timon slogan.

Siru Pola kirjoitti...

"Timo, Kova Luu", tai "Kova Suomalainen: Timo" tai sitten skeptinen "Tyhjä Säkki: Timo"

Anonyymi kirjoitti...

Painaako kuolleen lääkärin sana sen enempää kuin valelääkärinkään. Valviran Partanen sai sittenkin saikkua, tarina ei kerro antoiko lausunnon luvaton vai oikea lääkäri.
Hiihtoliitto on edelleen syytön.

Anonyymi kirjoitti...

"Lehden kertoman mukaan Timo muisteli salissa olleelle lähinnä miespuoliselle kuulijakunnalle kaiholla, miten "ennen EU:ta sai vielä saunassa paistaa kiukaan päällä makkaraa foliossa"."

Nyt täytyy kasvissyöjänäkin ihmetellä että millos tämä on EU:ssa kielletty? Folionyyttejä tulee harrastettua itsekin.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Tässä muutamia muutamia slogan-ehdotuksia:

- Soini Suomen pelastaja/pelastaa
- Soini johtaa esimerkillään
- Soini ei petä
- Soini pitää sanansa
- Soini johtaa edestä

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Kuollutta todistajaa on hieman paha ristikuulustella oikeudessa.

Anonyymi kirjoitti...

-Tulee iso jytky

Anonyymi kirjoitti...

- Tulossa jytkyjen jytky!

Anonyymi kirjoitti...

- Soini - Jumalasta seuraava!

Anonyymi kirjoitti...

-Ecco homo, Timo!

tai

-God bless Soini!

ja sitten katoliseen tapaan ristinmerkki rinnan päällä, Millwallin sinivalkea liina kaulassa.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Sitä voitaneen olla varma, että Soinin sloganissa käytetään vain suomen kieltä!

Esimerkiksi vaikkapa

- Soini - suomalaisuuden tekijä
- Presidentti johtaa esimerkillään

Anonyymi kirjoitti...

Jossain lööpissä oli, notta tuo Thaimaassa kuollu lääkäri olis ollu 71-vuotias?

Siru Pola kirjoitti...

"Presidentti marssii vatsallaan"

Jyrki Virolainen kirjoitti...

71-62 = 10 vuotta.

Se on vissiin nuortuna 10 vuotta, kato ku se ilmasto on siellä on sellanen.

mr kirjoitti...

Siru Pola: tästähän meillä jo on kokemusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuollutta todistajaa on hieman paha ristikuulustella oikeudessa."

On joo mutta onneksi sentään tämä Kemiläinen apteekkari jolta tämä edesmennyt lääkäri osti ne epo-hormoonit on edelleen hengissä ja pystyy vahvistamaan myyneensä kyseiset aineet tälle lääkärille. Sehän ei sinänsä todista että aineet menivät Isometsälle mutta ainakin tukee tämän lääkärin kertomusta.

Tässä on nyt sana sanaa vastaan ja nähdäkseni Isometsä on aika heikoilla mitä tulee uskottavuuteen. Hänhän on jo valehdellut aiemmin, suorassa lähetyksessä, koko suomen kansalle. Rehellinen lapin jätkä..

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u!
Kyllä siellä Pattayalla on semmoset "hoidot" jotta vanhakin jo nuortuu. ;)

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva keksiä joku hieno slogan mutta eihän nuo ikinä uskalla vaalimainoksiin mitään todellista sanomaa laittaa.

Joten arvataanpa sen kuivan linjan mukaan:

"ole rehellinen itsellesi"

Joku tommmonen kuiva se tulee olemaan.