tiistai 7. helmikuuta 2012

541. Paavo Väyrynen jälleen kehiin, aikoo keskustan puheenjohtajaksi

Suomen valtion korkein poliittinen ja virkamiesjohto kokoontui tänään Eduskuntataloon valtiopäivien juhlallisiin avajaisiin. Vain yksi oli joukossa poissa, poliittisen elämme Sven Tuuvaa (Dufva) eli Paavo Väyrystä siellä ei nähty.

Mutta annas olla. Ennen kuin juhlaväki ehti siirtyä juhlakonserttiin, varasti Väyrynen taas kerran koko show' n itselleen. Hän kutsui tiedotusvälineet paikalle ja kertoi olevansa valmis asettumaan keskustan puheenjohtajaehdokkaaksi. Keskustan puheenjohtaja valitaan ensi kesäkuussa Rovaniemellä, siis Väyrysen kotikentällä.

Paavo perusteli aikomustaan ensinnäkin sillä, että puolueen johto on toivonut häntä auttamaan hankkimaan ehdokkaita kuntavaaleihin. Myös maakunnistakin on Väyrysen mukaan tullut pyyntöjä, että osallistuisin kuntavaalityön käynnistämiseen. Väyrynen ilmoitti suostuvansa näihin toivomuksiin.

Väyrynen ei tyytynyt tähän, vaan ilmoitti olevansa valmis lähtemään - taas jälleen kerran - kunta- ja maakuntakierrokselle. Hän haluaa kiittää henkilökohtaisesti presidentinvaaleissa saamastaan ja samalla rohkaista ihmisiä liittymään puolueeseen ja asettumaan ehdokkaaksi syksyn kuntavaaleissa.

Väyrynen kertoi monien pyytäneet, että hän olisi käytettävissä, kun puolueelle valitaan puheenjohtaja ensi kesän puoluekokouksessa ja sitä edeltävässä jäsenvaalissa.

Väyrysen mukaan mainittu ajatus kiehtoo häntä, koska hänen mukaansa presidentinvaalikampanja osoitti, että keskustalla on hyvät mahdollisuudet yhdistää puoluetta ja laajentaa kannatusta. Väyrysen mukaan kysymys on sekä ulko-, turvallisuus- ja Eurooppa-politiikan linjasta että elämän ja politiikan arvoista.

Väyrynen: "Saimme (lue: minä sain) vaaleissa vahvaa tukea sekä työllemme Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden varjelemiseksi että kestävää kehitystä edistävälle ihmiskuntapolitiikallemme. Henkisiä, hengellisiä ja yhteisöllisiä arvoja ja oikeudenmukaisuutta - 'köyhän asiaa' - korostava alkiolainen ihmisyysaate tempasi mukaansa eri tavoin ajattelevat keskustalaiset. Nämä arvot innostivat mukaan runsaasti uutta väkeä, etenkin nuoria ja myös muiden puolueiden kannattajia". Jne.

Väyrynen ilmoitti olevansa puheenjohtajan vaalissa käytettävissä, jos saa ehdokkuudelleen puolueen sääntöjen edellyttämän tuen. "Minua kampanja saattaisi jälleen nuorentaa ja virkistää, kuten kävi presidentinvaaleissa", veisteli Pate lopuksi.

Eipä siis muuta kuin Paavo ja Vuokko jälleen tien päälle mukilasti auton perässä mukana! Rakkausmuki myy edelleen kuin häkä, joten olisi sulaa hulluutta jättää kaupanteko kesken samoin kuin luopua hyvässä vauhdissa olleesta vaalikampanjasta. Äänestäjät kaipasivat Väykkää toiselle kierrokselle pressanvaaleissa, mistä myös hylättyjen äänien ennätyksellisen suuri määrä osaltaan kertoi.

Maakuntien kiertäminen kannattaa aloittaa heti, jotta kaksikko ehtisi varmasti ennen kesäkuuta käydä Suomen joka ikisessä kunnassa, jälleen kerran. Rauta on taottava, kun se on vielä kuumaa. Eduskuntakiireet eivät Paavoa paina, joten hän voi keskittyä täysillä puheenjohtajan vaaliin.

Kaksi vuotta sitten Paavo taisi jäädä puheenjohtajakisassa neljänneksi, mutta se oli sitä aikaa. Ensi kesäkuussa keskustalla ei taida olla varaa jättää Paavoa valitsematta, sillä niin heikko oli keskustan menestys viime kevään eduskuntavaaleissa Mari Kiviniemen johdolla. Jos ja kun keskustaväen on valittava eduskuntavaaleissa rökäletappion kärsineen Kiviniemen ja pressan vaaleissa loistavasti menestyneen Väykän välillä, ei puoluekokouksella taida juuri olla valinnanvaraa.

Väyrysen vanha kilpakumppani Mauri Pekkarinen änkesi oitis Paavo Väyrysen apajille eli ilmoittautui heti 1. kierroksen jälkeen olevansa valmis "keskustan johtotehtäviin." Tämä ilmoitus lienee innostanut Väyrystä tulemaan ulos oman ilmoituksensa kanssa jo tässä vaiheessa. Pekkarinen haluaa härskisti hyödyntää Väyrysen suurtyön ja hyvän menestyksen presidentinvaaleissa. Paavo olisi ollut hullu, jos hän olisi tämän mukisematta niellyt ja luovuttanut oman työnsä hedelmät Pekkariselle.

Mari Kiviniemi ilmoitti olevansa yllättynyt Väyrysen tämänpäiväisestä ilmoituksesta. Tuskinpa vain oli, sillä kyllähän Kiviniemen olisi pitänyt arvata, mikä on Väyrysen seuraava siirto. Kiviniemi voi alkaa pikkuhiljaa varautua omaan lähtölaskentaansa keskustan johdossa.

Keskustan nuoret tuntuvat olevan nyt vankasti Väyrysen takana. Perssuomalaisista siirtyy Timo Soiniin pettyneitä äänestäjiä ja jäseniä ennen kunnallisvaaleja laumoittain kepuun. Tämä edellyttää on kuitenkin Kiviniemen syrjäyttämistä keskustan johdosta, sillä city-kepulaisten johtamaan porukkaan persuäänestäjät eivät tule siirtymään.

29 kommenttia:

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Yksi kommentti Sauli Niinistön eilisestä haastattelusta TV1:ssä.

Toimittaja kysyi, mitä Niinistö aikoo ensimmäisiksi töikseen presidenttinä tehdä, jolloin Niinistö otti - taas kerran -puheeksi lasten ja nuorten syrjäytymisen.

Tämän jälkeen toimittaja kysyi, mitä konkreettista Niinistö aikoo ko. asiassa tehdä.

Niinistö ei vastannut, vaan sanoi, että hänen mielestään "meidän jokaisen" tulisi miettiä, mitä "me kukjn" voisimme tehdä auttaaksemme syrjäytyneitä ihmisiä ja estääksemme syrjäytymistä.

Jaha! Näinkö se todella on myös vastavalitun uuden presidentin kohdalla:

Kun vaalit ovat onnellisesti ohitse, vastuu tekemisistä, jota ehdokas oli ennen valintaansa vaaleja kovasti korostanut ja lupaillut, siirtyykin meille äänestäjille.

Skorpioni kirjoitti...

Tosiaankin - Paavo V. teki sen taas kuten blogisti ansiokkaasti blogissaan tarkasteli. Ajankohta oli paitsi valtakunnallisesti, myös puoluepoliitiitisesti hyvin ajoitettu. Ilmoituksellaan Väyrynen pakotti pekkariset ja muut Väyrysen presidenttikampanjasta virtaa saaneet kepu-poliitikot antautumaan.

Väyrysen ilmotuksella kilpailijoista jäljelle jäi vain Mari Kiviniemi, jonka on nyt välttämättä haastettava Paavo Rovaniemen puoluekokouksessa ja senhän tietää miten siinä käy.

Olin ihan varma, että Paavo V. tähtää presidenttikampajan menestyksellään paitsi kuntavaaleihin, niin tietysti eduskuntavaaleihin, jossa Väyrynen tavoittelee Kepulle suurimman puolueen asemaa ja itselleen pääministerin paikkaa. Näihän se menee.

Soini masentuu myös Väyrysen ilmoituksesta, koska Soinin nimiä ei löytynyt lainkaan pressavaalien II kierroksen hylätyistä lipuista.

Paavolle pieni vinkki - siirrä nyt keskustapuolueen toimisto Ouluun tai Jyväskylään taikka ainakin pois Helsingissä. Se olisi symbolinen merkki siitä, että joku puolue haluaa ottaa huomioon oikein konkreettisesti kehä III ulkopuolella asuvien toiveet, jotka ovat nyt herätetty.

Kun kaikki Halosta myöten puhuvat alhaisesta äänestysprosentista ja syrjäytymisestä, nyt pitäisi tehdä jotain konkreettista asian hoitamiseksi ja siihen vastaus olisi symbolisella tasolla juuri puoluetoimiston siirtopois Helsingistä.

Ja muista Paavo sosiaalinen media. Sen puuttumisen vuoksihan et päässyt toiselle kierroksellle.Satsaa nyt heti tuohon sosiaalisen median kehittämiseen. Vaida mukikampanja mediakampanjaan!

Mika Lako kirjoitti...

Paavo harhautti ovelasti toimittajia. Nyt kukaan ei muistanut kysyä, ketä Väyrynen äänesti toisella kierroksella.

Oma arvaukseni Paavo Väyrysen vastauksesta:
Paljastan äänestyslippuni sisällön kirjassani
Huonomminkin olisi voinut käydä
Jatko-osa
(2017)

Sauli Niinistö perustaa nuorisotyöryhmän.
Työryhmät ja komiteat Suomen vientivaltiksi!

Nimetön kirjoitti...

Sauli työväen presidentti saa väläytellä työryhmäideoitaan huomenna kun Salosta lähtee työpaikkoja kasapäin huitsin nevadaan.

Jorma Ollila sentään pidetään kotimaassa tiensuolaustyöryhmän puheenjohtajana ja Kallasvuo valtion yhtiöiden hallituksissa.

Tarja "haavoittuneita ei jätetä" Halosen jäljiltä on asetettu väkivaltatyöryhmä koska virallisen väkivaltatilaston mukaan Sumeassa tapetaan n.2,5 hlöä/satatuhatta, so. 125 hlöä/vuosi. Kuitenkin yksin perhesurmissa (varkaus,liminka,hakunila,laajasalo) kuoli jotain 5*3=15. Tamperelaisista puhumattakaan joita kaatuu puukkoon joka viikko.

Jotain kai saatiin kirstun pohjalle Yhteisvastuukeräyksellä tunnuksella "Jokainen voi joutua velkaloukkuun"

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Suomella on lisäksi maailmanennätys koulusurmissa, tietenkin Tarja H:n kaudelta tämäkin saavutus.

Nimetön kirjoitti...

"Suomen kansa äänesti vakuuttavalla tavalla Sauli Niinistön presidentikseen." kirjoitti Iltalehti heti tuoreeltaan. Aika rohkea väite ajatellen äänestysprosenttia. Myöskin tyhjiä protestiääniä jätettiin ennätysmäärä. Väyrynen sai enemmän ääniä sekä Oulun että Lapin vaalipiireissä kuin Niinistö. En minä nyt tuota kovin vahvaksi mandaatiksi kutsuisi. Pikemminkin protestiksi. Kahdesta pahasta on huono valita.

Ei taida olla Väyrysellä kuitenkaan mitään mahiksia kepun johtoon. Markka euron rinnalle, vai? Sitähän Väyrynen on ajanut jo pitkään. En usko että kepu on siihen valmis. Takinkäännön aika Väyrysellä?

joutomies kirjoitti...

Tahtopoliitiikan paluu? Kahdeksankymmentä luvun puolivälissä Väyrynen haastoi Sorsan johtamat demarit ja vihanpito taisi seurata Sorsaa hamaan loppuun asti. Johtavista poliitikoista PV oli tuolloin ainoa, joka ymmärsi ja sen päälle aavisti, millaiset taloudelliset haasteet Suomen edessä olivat. Tausta tälle oli, että Kairamon ja Väyrysen vetämän ryhmän jäsenenä hänen keskustelukumppaneinaan oli poikkeuksellisen luova joukko. Jokin on tänään toisin. Päinvastoin kuin tuolloin tuulimyllyt ovat jo nyt monien ihmisten nähtävissä. PV on ratsailla joukkojen seurata.

heikki rönkkö kirjoitti...

Täällä mainittu ensimmäisen kauden kansanedustaja Antti Lindtman (29v.)riemuitsee Facebook-päivityksessä puhemiesvaalissa saamistaan kahdesta äänestä.

Tästä voisikin syntyä kauan kaivattua uutta kansankielistä ajattelua jos arvioisimme miten monta astetta nuoren miehen selkä yllättäen ja pyytämättä suoristui tahtopolitiikkaa toteuttamaan. Ja miten häntä eduskunnan kahvilassa kateelliset katsovatkaan!

Nimetön kirjoitti...

Pikkuhiljaa alan uskoa, että Väykkä on perusörkin inkarnaatio jossakin Return of the King -tyyppisessä räiskintäpelissä. Örkeille, näille vihreäihoisille niljakkaille pikkuolioille, on tyypillistä se, että niitä on lähes mahdotonta tappaa saamatta itse osumaa. Moukaroi niitä vuorilla, sivalla niitä takaa, iske sivustoihin, mikään ei auta. Loitsukirjasta valittu ansa-arsenaali kuten piikkilattia, liekkimeri, etenemistä hidastava muta, katosta heiluva nuija tai jousiampujien nuolimeri voi lamaannuttaa hetkeksi, mutta aina ne palaavat tajuihinsa ja koko ruljanssi toistuu, toistuu ja toistuu. Joku jekku tässä on haudattuna!

Nimetön kirjoitti...

Mari Kiviniemi teki ilmeisesti virheen kun ei asettunut Keskustan presidenttiehdokkaaksi.On sääli, jos ko. puoleen väki ei näe, että 2010-luvulla Suomen geopoliittisen aseman täytyisi olla keskellä Venäjää, jotta Paavo Väyrynen "Kekkosen metkuineen" sopisi tasavaltamme presidentiksi (lue Timo J. Tuikka: Kekkosen takapiru ,joka kirja pitäisi luettaa opiskelijoilla oppikirjana lukiossa tai valtiotieteellisessä tiedekunnassa).

Toipila kirjoitti...

Johannes Virolainen totesi aikoinaan, että jos Salon kaupunkia ei olisi, niin Lohja olisi Suomen tylsin kaupunki.

Paavo Väyrynen on Suomen seuraava pääministeri, jos nykyinen hallitus pysyy koossa seuraaviin eduskuntavaaleihin saakka.

Nimetön kirjoitti...

Kepu-parka! Sillä on vain huonoja vaihtoehtoja: joko nöyryyttää muhkean äänisaaliin saanutta kunniapuheenjohtajaa taikka leimautua Väyrysen puheenjohtajaksi valitsemalla lopullisesti iltaruskon puolueeksi - juuri kun hallituksen kuntauudistus olisi tehnyt mahdolliseksi ryhtyä maakuntien Suomen puolueeksi.
Voi Paavo miksi päätit pyrkiä kuninkaaksi etkä kuninkaantekijäksi!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Noh, jolle Paavon oma kuningastie jostakin syystä menestyisi, niin hänellä on toki takataskussaan sopiva ja pätevä suosikki Mari Kiviniemen haastajaksi: europarlamentaarikko Riikka Manner, 30 v.

Nimetön kirjoitti...

"Niinistö ei vastannut, vaan sanoi, että hänen mielestään "meidän jokaisen" tulisi miettiä, mitä "me kukjn" voisimme tehdä auttaaksemme syrjäytyneitä ihmisiä ja estääksemme syrjäytymistä."

Noh onhan tämä astetta parempi kamreerilta kuin työryhmän perustaminen. Työryhmässä henkilöt istuvat, palkka juoksee ja asiat makaa. Nuoriso vetää keppanaa - parhaassa tapauksessa.

Nimetön kirjoitti...

Väyrynen tekee Lipposet. Ilmoittautuu nostomiehenä väärään sotaan.

Nimetön kirjoitti...

Pave on ajoituksen mestari. Rohkea.

Samanlaista toivoisi tuomareiltakin maassamme. Esim. tuomionlukeminen face to face on vähentynyt, pelko varmaan syynä.

Näin Britanniassa isonkin jutun tuomio luetaan kasvokkain:

http://www.hs.fi/urheilu/Kirjoitustaidottomuuteen+vedonnut+Redknapp+vapautettiin+syytteist%C3%A4/a1305555272567


"Kun oikeus julisti päätöksensä, kaksikko halasi toisiaan, ja käräjäsalissa olleet fanit hurrasivat."

Suomessa ei ikimaailmassa enää olisi löytynyt tuomaria, joka ei olisi käyttänyt kansliamenettelyä, ts. tuomio kahden viikon päästä.

Ellei Pave pääsisi tuomariksi :D

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Paavoissa on eroja! Se mikä pätee putkimies-Pateen, ei päde välttämättä yrittäjä-Paavoon.

"Noh onhan tämä astetta parempi kamreerilta kuin työryhmän perustaminen", kirjoitti anonyymi.

Heko. Niinistö aikoo siis jatkaa unilukkarina. Vähissäpä tuntuvat olevan myös uuden pressan konstit, vaikka niitä "presidentin tekoja" niin kovasti vaalitaistelussa mainostettiinkin.

Saa nähdä, mitä uudella pressalla on sanottavanaan esim. a) kuntauudistukseen, b) varuskuntien alasajoon, c) Nokian Salossa 1 000 työntekijälle antamiin potkuihin, d) jne, jne.

Nyt olisi Niinistöllä näytön paikka! Nyt hän voisi näyttää Kataiselle ja koko hallitukselle kaapin paikan!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Anonyymin esille ottamasta suomalaisten tuomareiden rohkeuden puutteesta ja piileskelystä kansliatuomioiden takana olen kirjoittanut blogissani monen monituista kertaa.

Mutta eihän tähän ja moniin muihin oikeudenkäynneissä ilmeneviin ongelmiin puututa esim. hovioikeuksien presidenttien toimesta, KKO:n Koskelosta nyt puhumattakaan. KHO:n Hallberg taas ei taida olla ollut koskaan edes mukana KHO:n suullisessa käsittelyssä, koska KHO, tämä Euroopan salaisin tuomioistuin, ei niitä yksinkertaisesti edes järjestä.

Pikavippaaja kirjoitti...

Kyllä A-P Pietilä tietää seurattuaan vanhana taloustoimittajana Mauno Koiviston touhuiluja, että nyt on täsmäiskijä saanut Salesta arvoisensa perinnönvaalijan.

Väyrysen olisi kannattanut kuunnella Järjen ääntä eikä säntäillä yhdellä rintamalla kenraalina ja toisellla sotapoikana.

Nimetön kirjoitti...

"Saa nähdä, mitä uudella pressalla on sanottavanaan esim. ...b) varuskuntien alasajoon..."

Eikös se tasavallan ykkösmies näyttänyt Niinistölle kaapin todetessaan, että asia on esitelty tasavallan presidentille (Halonen) ja uutta ylipäälikköä ei ole ole tarpeen enää kuulla.

Eiköhän Niinistön ole paras paneutua kirjalliseen toimintaan, esim. teokseen "Kuuden vuoden yksinäisyys". Koirankasvatuksellakin saa toki ajan kulumaan. Tähän on uuden perustuslain myötä tultu.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

"Kuuden vuoden yksinäisyys - vieläpä ilman lumitöitä". Se voisi olla salen kirjan nimenä.

Sale voisi alkaa käydä Lennun kanssa koiranäyttelyissä. Kun kuntien määrä radikaalisti vähenee, ei presidentin tarvitse tehdä enää niin hirveän paljon maakunta- ja kuntamatkojakaan. Jep, jep.

Muuten, asiasta kolmanteen. Tänään I-S:ssa Pena Arajärvi kiisti tuijottaneensa Tanskan prinsessa Maryn povea ja selitti, että hän oli katsonut "ohi."

Turha Penan on kuitenkin tuijotustaan ja sen kohdetta kiistää, sillä kuva ja video puhuvat selvää kieltää: kyllä Penan katso oli kohdistunut, se oli suorastaan nauliintunut Maryn rintoihin!

Ja se Penan reaktio, kun Mary Penan tuijotuksesta kiusaantuneena käänsi päänsä kohti Penaa, puhui myös selvää kieltä: Nopeasti katse kattoon - siinä ei sanoja tarvittu!

Opsan ja upsis!

Nimetön kirjoitti...

Jos Penassa olisi yhtään miestä, olisi hän tietysti myöntänyt tuijotelleensa prinsessan herkkupoveen, kuin Juice muinoin laulussaan.

Ja vielä sanonut päälle, että entäs sitten.

Taitaa koko mies olla kaulimen uhan alla kuin Pekka Puupää.

Nimetön kirjoitti...

"kyllä Penan katso oli kohdistunut, se oli suorastaan nauliintunut Maryn rintoihin!"

On se vaan ihmeellistä, että niitä saa kyllä esitellä vaan ei katsoa. Voisiko joku viisaampi - vaikka joku niistä 20:stä STM:n tasaarvonaisesta, jotka osaavat tasapuolisesti puolustaa molempien sukupuolten tasa-arvoa - selittää.

Toista se olisi jos siirryttäiseen siveään naisten pukeutumistyylin (vrt islam).

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Tokihan "niitä" saa katsoa! Mutta on kyllä noloa jäädä kiinni rysän päältä.

Minua oudoksutti tuossa tuijotusepisodissa eniten se, että kun Mary oli huomannut Penan katseen ja kääntänyt hieman paheksuvan näköisenä päätään Penan suuntaan, Pena jäykistyi ja - upsis - rupesi nyt tuijottamaan - mitään virkkamatta - suoraan kattoon!

Jos Penalla olisi ollut tilanne hallussaan, hän olisi toki coolina ja selvällä tanskan kielellä selittänyt, että "minäpä tässä ihailin juuri Teidän korkeutenne uljasta kunniamerkkiä, mikäs se taas onkaan..tuo merkki, meinaan"?

Nimetön kirjoitti...

Paavo Väyrynen on Kepun oma deus ex machina, eikä olisi oma itsensä ellei edelleen tähtäisi johonkin, oli se sitten puolueen puheenjohtajuus ja/tai pääministeriys vuonna 2015. Hatunnosto puoluejohdolle, ettei kiellä vanhempien harmailta hiuksilta kunnioitusta, vaan pyytää ja vieläpä maksaa maakuntakierroksen kulut. Uutta matoa vaan koukkuun!

Kepu/eduskuntavaalit 2011 yht. 463 266 ääntä

Paavo Väyrynen/presidentinvaalit 2012 yht. 536 555 ääntä

Nimetön kirjoitti...

--Nyt olisi Niinistöllä näytön paikka! Nyt hän voisi näyttää Kataiselle ja koko hallitukselle kaapin paikan!

Niinistö istuu valmiiksi katettuun pöytään, ehkä hän ajattelee konservatiivisesti, että on hyvin pöytätapojen vastaista arvostella tarjolla olevia antimia? Huonojen uutisten ajoittaminen vaalien ja virkaanastumisen väliin, on harkittu teko Kataiselta. Näin hän torpeidoi Niinistön vaikutusmahdollisuudet asiassa, mutta ennen kaikkea myös päästää hänet pälkähästä. Tavallaan win-win -tilanne molemmille, sillä esim. HS-vaalikoneessa Niinistö kannatti kuntauudistusta:

Parhaisiin tuloksiin päästään haluamalla tehdä yhteistyötä. Keskeistä on, että kuntapalvelut turvataan kaikille suomalaisille. Ellei jokin kunta kykene takaamaan kuntalaisilleen keskeisiä peruspalveluita, joudutaan pakkotoimiin.

Nimetön kirjoitti...

Uusi presidenttimme Haaviniinistö?!

(MTV3 8.3) Pekka Haavistoa suositellaan presidentti Niinistölle avuksi

Nimetön kirjoitti...

City-keskustalaiset ehkä ajattelivat pääsevän eroon Paavosta nimeämällä kunniapuheenjohtajaksi ja tiputtamalla eduskunnasta.
Vaan nuoren Paavo tulevaisuuden aikeet onkin muut kuin ansaitulle eläkkeelle jääminen tai piakkoin JSN puh.joht vapautuva tehtävä.
Kolmen vuoden puheenjohtajuus tuo pääministerin vaativan työn suomen parhaaksi.

Nimetön kirjoitti...

Tanskassa paljastettiin tänään Arajärvestä levitetty tuijotteluvideo manipuloiduksi.No, asiansa tuo ajoi, kun se houkutteli monen kirjoittajan tuomaan julki tunneherkimpiä puoliaan.