maanantai 18. toukokuuta 2015

944. Toimi Kankaanniemi ja seksi

            Kun elämä vielä hymyili, eli Toimi tarkastuttamassa valtakirjaansa 

1. Hallitusneuvotteluja käydään ja Smolnassa on laukannut jos jonkinsorttista poliitikkoa ja asiantuntijaa, varsinaisia lobbareita sisään ei ole kuitenkaan päästetty. Juha Sipilän neuvotteluissa osoittamaa tasaisen harmaata tyyliä ja johtajuutta on kiitelty maasta taivaisiin aina presidentti Sauli Niinistöstä alkaen. 
2. Jopa suomalaisen poliitiikan muutamaksi vuodeksi jättävä ja Luxemburgiin pankkitehtävien pariin luikahtava Jan Vapaavuori äityi lauantaina TV1:ssä ylistämään Sipilää "suureksi johtajaksi". Timo Soini ja Alex Stubb loistavat Smolnan tiedotustilaisuuksissa kuin Naantalin aurinko ja kehua retostelevat kilvan ja häpeilemättä kolmen hallituspuolueen me-henkeä  niin, että oikein pahalta välillä tuntuu. Ajatella nyt, aikuiset miehet ja entiset poliittiset veriviholliset!
3. EU:n komissio on kovana, eli antaa Suomelle varoituksen, vaatii Suomea panemaan, oikeastaan siis laittamaan, julkisen taloutensa ja kilpailukykynsä kuntoon ja uhkailee Suomea holhoukseen asettamisella. Mutta tällaisilla "pikkuasioilla" ei tunnu olevan meillä, ainakaan Sipilän, Soinin ja Stubbin mielestä,  minkäänlaista merkitystä. Kyllä me aina tuollaisista pikku murheista ja talouslamoista selviydymme, mehän selviydyttiin, peijakas vieköön, talvisodastakin!
4. Keskusta, perussuomalaiset ja Juha Sipilä haukkua räksyttivät Kataisen ja Stubbin hallituksia joka viikko ja eduskunnan jokaisena istuntopäivänä juuri siitä, ettei hallituksella ole johtajuutta eikä kipeitä päätöksiä saada aikaan. Nyt kun keskusta on suurin puolue ja Sipilästä on tulossa pääministeri, kaikki tuntuu muuttuneen. Eduskunta, nykyisin siis tämä "Sibelius Akatemia", ei ole ollut kunnolla koolla kuukauteen eikä toimitusministeriönä toistaiseksi jatkava Stubbin  hallitus ole enää edes yrittänyt tehdä minkäänlaisia  päätöksiä, vaikka maan taloudella menee aina vaan huonommin ja työttömyys sen kuin kasvaa.  
5. Kello käy ja kesä tulee, mutta hallitusta ei vain näy eikä niitä jo monta vuotta kaivattuja merkittäviä päätöksiä päästä tekemään. Vaikka hallitus saataisiin kokoon tämän kuun aikana, hallituksen järjestäytymiseen ynnä muuhun sellaiseen kuluu sen verran aikaa, että hallitus tuskin ehtii tehdä kunnon päätöksiä ennen Juhannusta. Jussin päivän jälkeen ministerit säntäävätkin sitten lomille ja ilmoittavat "palaavansa asiaan" vasta joskus syksyllä. Kaiken piti maassa Juha Sipilän johtajuuden ansiosta muuttua, mutta muuttuuko sittenkään? Aleneeko edes ministereiden lukumäärä kahteentoista ja luopuuko hallitus poliittisista valtiosihteereistä, kuten Sipilä lupasi ennen vaaleja? Ei tietenkään, sillä "me elämme nyt niin vaikeita aikoja", että "Isänmaan etu" vaatii kaikkien yhteistä ponnistusta! 

6. Kesällä Sipilä, Soini ja Stubb eivät harrasta politiikkaa, vaan keskittyvät harrastuksiinsa. Timppa  kasvattaa rasvaprosenttiaan käymällä raveissa, kun taas Alex yrittää alentaa sitä kilpailemalla triathlonissa. Juha puolestaan voidaan tavata näpräilemästä verstaallaan uuden häkäpönttöauton tai kakkaroiden kimpussa.
7. Mutta kevennetään nyt kuitenkin hiukan, sillä ympärillämme ei ole vain ikäviä asioita ja pelkkää synkkyyttä, vaan toki myös piristävistä asioista uutisoidaan. Otetaanpa esille vaikkapa tämänaamuinen uutispommi: Toimi Kankaanniemi (persut) on lähettänyt naisille, vieläpä "vieraille naisille",  ympäri maata "seksiviritteisiä" viestejä ja ehdottanut näille suoraan seksiä! Näin kertoo Keskisuomalainen (KSML), joka ilmestyy Jyväskylässä; Toimi on harjoittanut em. viestittelyä lähellä Jyväskylää eli kotipitäjästään Uuraisilta käsin.
8. KSML:n uutisen mukaan Toimin kohteikseen valitsemat naiset asuvat eri puolilla Suomea ja ovat mukana perussuomalaisten puoluetoiminnassa. Naisten mukaan Kankaanniemi on ehdottanut heille suorasanaisesti seksiä. Aluksi Toimi on keskustellut naisten kanssa politiikasta, mutta tämän jälkeen hän oli siirtynyt ns. suoran toiminnan alueelle seksiin liittyvillä ehdotuksillaan.
9. Reiluna ja uskollisena aviomiehenä ja muutenkin uskovaisena tyyppinä - Toimi on istunut 24 vuotta vuotta Kristillisen liiton kansanedustajana (1987-2011) ennen kuin loikkasi  viime vaaleissa persuihin - Kankaanniemi myöntää lähetelleensä naisille seksiin liittyviä viestejä:
"Olen ollut tavattoman tyhmä ja harkitsematon. Olen kertonut viesteistä vaimolleni, ja hän tietää ja ymmärtää. Tämä on raskas asia äänestäjille, jotka ovat minuun luottaneet. Pyydän anteeksi tekojani ja menettelyjäni. Ei ole muuta tehtävissä kuin katua ja pyytää anteeksi. Olen epätäydellinen ja virheitä tekevä ihminen. Nämä ovat tosi pahoja virheitä". Hän sanoi myös, että "Facebook on huono kaveri". 
10. Persujen puheenjohtaja Timo Soini kommentoi KSML:n uutista toteamalla, että Kankaanniemen harkintakyky on pettänyt täydellisesti. Kankaanniemi on entinen kristillisdemokraattien ministeri ja presidenttiehdokas. Hän putosi eduskunnasta vuoden 2011 vaaleissa, mutta teki huhtikuun vaaleissa onnistuneen paluun  eduskuntaan persujen ehdokkaana. 
11. Toimi Kankaanniemi, joka tunnetaan Timo Soinin luottomiehenä, on osallistunut meneillään oleviin hallitusneuvotteluihin ja häntä on veikkailtu myös uuden hallituksen ministeriksi. Vaalituloksen perusteella eduskunnan puhemiehen paikka kuuluu perussuomalaisille ja kokenutta Kankaanniemeä on pidetty yleisesti vahvimpana ehdokkaana puhemiehen paikalle.
12. Toimi saa nyt haudata ministeritoiveensa eikä häntä valita myöskään eduskunnan puhemieheksi. Hänet voidaan erottaa kurinpidollisista syistä persujen eduskuntaryhmästä, ainakin joksikin aikaa. Persut haluavat kenties katsoa, parantaako Toimi, joka on jo 65-vuotias, tapansa, eli malttaako hän mielensä eikä esitä enää naisille, ainakaan eduskunnassa oleville, seksiin liittyviä kysymyksiä ja toiveitaan.
13. Perussuomalaisten porukka on kutsunut hallitusneuvotteluihin myös muitakin veteraaneja. Puolueen edustajana ns. strategiaryhmässä on ollut mukana eläkkeellä oleva prosessioikeuden professori Erkki Havansi (73), joka on paiskonut eläkkeelle siirryttyään hommia puolueen eduskuntaryhmän lainopillisena neuvonantajana. Smolnan rappusia on tv-kuvissa harpponut vetävällä askeleellaan ylöspäin myös ex-kansanedustaja ja entinen liikenneministeri Raimo Vistbacka (69). Haluaisiko Timo Soini palkita heistä jomman kumman - tuskin nyt sentään molemmat - ministerin salkulla? Jos persut saisi hallituksesta oikeus- tai sisäministerin paikan, saattaisi Raimo Vistbacka olla vahvoilla. Hän on pitkäaikainen kansanedustaja (1987-2011) entinen Alajärven piirin nimismies ja tuntee poliisi- ja oikeusasiat siten ikään kuin vanhasta muistista. Vistbacka luopui eduskunnasta vuoden 2011 vaaleissa, mutta ehkä vanha suola on alkanut yhtäkkiä janottaa nyt, kun hallituksen ovet persuille auki sepposen selällään. 
14. Jos oikeusministeriltä edellytetään lakimiehen tutkintoa, laissa tästä vaatimuksesta on tosin jo reilut 10 vuotta sitten luovuttu, voisi keskustasta nousta ministeriksi 27-vuotias uusi kansanedustaja Antti Kurvinen. Vahvoilla oikeusministeriksi voisivat olla myös keskustalaiset kansanedustajat Esko Kiviranta (65) ja lappilainen porotilan emäntä Eeva-Maria Maijala, sillä molemmilla on juristin tutkinto. En silti jaksa uskoa, että he olisivat kovin kiinnostuneita hyvää kielitaitoa ja runsasta ulkomailla matkustelemista edellyttävästä oikeusministerin salkusta, sillä Kiviranta lempiharrastuksena on maanviljely ja Maijalan puolestaan porotilatalous Savukoskella. Kokoomuksen ehdokkaana oikeusministeriksi voisi tulla kysymykseen kansanedustaja Antti Häkkänen (30).

                                     Yhtään valehtelematta, ainakin näin pitkä.

49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toimi Kankaanniemi liittyy viesteillään arvokkaaseen ja kunnioitettuun seuraan, jossa ovat olleet ennen häntä mm. Ilkka Kanerva ja Matti Vanhanen.

Minusta ei olisi mitään estettä sille, että Toimi valitaan eduskunnan ykköspuhemieheksi. On näet huomattava, että puhemies koputtelee nuijallaan pöytään täysistunnoissa pääsihteeri Seppo Tiitisen, tämän kokeen Supon päällikön, vieressä ja Sepon valvovan silmälläpidon alaisena. Kyllä Seppo huolehtisi, ettei Toimi intoudu kiivaan keskustelun aikana lähettelemään seksiviestejään naisille! Tähän luottaa Suomen kansa, joka kaiken myös tietää!

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehi kertoo yhden TK:n ja "tuntemattoman naisen" välisen viestien vaihdon:

- Tää hotelli on ihan tyhjä... missä ihmiset? Kankaanniemi kyselee vastapuolelta.

- Nukkumas kotona, nainen vastaa.

- Tos vieres tyhjä sänky sulle, Kankaanniemi toteaa.

- Joo. Väsyttääkin jo.

- Nu**ittuna nukkuisit sikeästi... Kankaanniemi vihjaa naiselle. Viestin perässä on naurava hymiö.

Iltalehden tietojen mukaan nainen ohjaa keskustelua asiallisemmaksi tämän jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaanniemen vaimo ymmrtää miestään. Mitä tästä voimme pitkän avioliiton myötä päätellä?

Kun vaimo ei anna, niin toki hän ymmärtää, että miehellä on tarpeensa.

Anonyymi kirjoitti...

Hm, antaa ymmärtää muttei ymmärrä antaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toimin vaalislogan:

Nainen, äänestä minua, panen toimeksi!

Anonyymi kirjoitti...

Oikeusministeriksi tullee vanha kunnon Anneli Brysselistä.

Anonyymi kirjoitti...

Toimi naisille: Eiköhän vähän jytketetä!

Anonyymi kirjoitti...

Kuka Anneli?

Anonyymi kirjoitti...

Lakiin pitäisi palauttaa vaatimus että oikeusministerillä pitää olla oikeustieteellinen tutkinto, vähintään maisteritasoinen. Ennen se lakitieteen perustutkinto taisi olla nieltään lainopin kandidaatti, lakitieteen kandidaatti tai oikeustieteen kandidaatti. Silloin kandidaatti oli kaikilla tieteenaloilla perustutkinto jolloin piti ostaa maisterin arvo erikseen jos sen halusi. Nykyisin maisterin arvo tulee tutkinnon mukana valmiina.

Jos käy läpi Kepun, Persujen ja Kokoomuksen ryhmät niin Kepulla on Kauko Juhantalo, Esko Kiviranta, Antti Kurvinen, Markus Lohi ja Eeva-Maria Maijala; persuilla on Leena Meri ja Ville Tavio; Kokoomuksella on Antti Häkkänen ja Ben Zyskowicz.

Tuossa on lakitutkinnon suorittaneet, jotka onnistuin löytämään. Benkku ei halua oikeusministeriksi koska hänellä on migreeni jonka takia on tähänkin asti kieltäytynyt ministerinsalkuista.

Tarvittaessa oikeusministeri voidaan ottaa eduskunnan ulkopuolelta jos puolueet löytävät sellaisen riveistään. Kai jossain asianajotoimistossa on joku lakimies jolla on Kepun, persujen tai Kokoomuksen jäsenkortti? Soittokierroksia asianajotoimistoihin jos ei muu auta...

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä oikeusministeriä pitäisi hakea nimenomaan asianajotoimistoista? Lakimiehiä on Suomessa monessa muussakin yrityksessä ja virastossa.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä valitsee uudeksi oikeusministeriksi Markus Lohen. Hän on Lapin piiristä valittu toisen kauden kansanedustaja ja kaiken huipuksi vanhalestadiolainen.

Kun oikeusministeri on lappilainen, voi Sipilä tällä selittää, miksi Paavo Väyrystä ei "tarvittu" hallituksessa.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Markus Lohi on mukana sisäistä turvallisuutta käsitttelevässä hallitusneuvottelujen työryhmässä. Tämä porukka pohtii mm. oikeus- ja poliisiasioita. Tämä viittaa vahvasti siihen, että Markus Lohelle voisi olla tarjona hallituksessa oikeusministerin salkku, jos se kepulle lankeaa.

Huomionarvoista on myös se, että persuja edustaa ko. työryhmässä konkari Raimo Vistbacka ja sihteerin vakanssi on langennut emeritusprofessori Erkki Havansille (ps).

Työryhmän kokoonpano on seuraava:

Reijo Hongisto, ps. (pj.)
Antti Rantakangas, kesk.
Markus Lohi, kesk.
Jirka Hakala, kesk.
Raimo Vistbacka, ps.
Kari Tolvanen, kok.
Outi Mäkelä, kok.
Sami Paatero, kok.
Erkki Havansi, ps. (siht.)

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Oikeusministerin salkku on sen verran vaatimaton, että on todennäköistä, että persut joutuvat ottamaan sen. Persujen eduskuntaryhmästä ei löydy riittävän kokenutta juristi-kansanedustajaa, jolle salkku voitaisiin antaa. Siksi sellaiset nimet kuin Raimo Vitsbacka ja Erkki Havansi voisivat periaatteessa olla vahvoilla oikeusministeriksi.

Anonyymi kirjoitti...

Toimi voi vielä yllättää digitalisaatio työryhmässä.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä uudeksi oikeusministeriksi kaavaillulla 42-vuotiaalla Markus Lohella (kesk) on kahdeksan lasta.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Hallituksessa ei itse asiassa välttämättä tarvittaisi erikseen oikeus- ja sisäministereitä, vaan tehtävät voitaisiin yhdistää.

Uuden ministerin nimike olisi sisäisen turvallisuuden ministeri tai lyhyemmin yksinkertaisesti turvallisuusministeri.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, lisääntykää ja kepulaistakaa maa!

Anonyymi kirjoitti...

Jos oikeusministeri säilyy hallituksessa ja paikka työnnetään kokoomukselle, ministeriksi voitaisiin valita eduskunnasta pudonnut Kimmo Sasi.

Hän on, paitsi muuta, myös taitava juristi ja yli 30 vuotta eduskunnassa istunut kansanedustaja. Ministerinä Kimmolla olisi hyvä tilaisuus tavata kaveriaan Beniä, jonka vieressä hän istui isossa salissa koko eduskunta-aikansa. Herrat voisivat istuskella täysistuntojen välillä vanhoilla paikoillaan menneitä muistellen.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaanniemen toimintaa leimaa tietynlainen uskollisuus, tarkemmin sanottuna puolueuskollisuus. Hän lähetti nimittäin seksiviestejään vain ja ainoastaan oman puolueensa naisille, siis persunaisille, ei muille naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Ameriikassa oli kaksi kovaa G-miestä Jerry Cotton ja Phil Decker ja Keski-Suomessa on kaksi kovaa T-miestä Teuvo ja Toimi, sahuri ja höyläri.

Kyllä naiset on ilkeitä kun eivät puutteessa olevia auta. Eikö tämä kohu ole suurta hurskastelua. Ei kai sitä saa, jos ei ehdottele. Himot on on kaikilla, presidentistä alkaen. Miksi sitä politikot ei saa vongata? Eikös tuo ole terveen merkki, että vastakkainen sukupuoli kiinnostaa. Ai niin ei se ole pop. Nythän pitäisi sama sukupuoli kiinnosta.

Nyt palataan perinteisiin arvoihin. Mies pyytää ja nainen vikisee. Tämä asia on nähtävä suuremmassa poliittisessa kuvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Vrt. Kalle Päätalo & Mikko Niskanen, Elämän vonkamiehet.

Kaikki poliitikot, niin naiset kuin miehetkin, ovat eräällä tavalla vonkaajia. He yrittävät valtaan päästäkseen, vallassa pysyäkseen ja valtaa kasvattaakseen vonkata äänestäjiltä aina ja jatkuvasti ääniä ja kannatusta.

Vonkamiehet.

Anonyymi kirjoitti...

Pointti on siinä, että Toimi osoitti vonkaamisillaan ja viesteillään hämmästyttävää typeryyttä ja täydellistä harkintakyvyn puutetta, jollaista poliitikolta, joka tavoittelee ministerin salkkua tai eduskunnan puhemiehen paikkaa, ei voisi mitenkään odottaisi ja jota kansalaisten ei tarvitse sietää.

Anonyymi kirjoitti...

Toimi, mitäs me kalapuikkoviiksimiehet!

epäpoliittinen toimija kirjoitti...

Toimi "Iso K" Kankaanniemi, joka on jo kertaalleen tehnyt puolueloikan - kannustaako hän nyt perusuomalaisia naisia nukkuvien puolueeseen: "N*******na" nukkuisit sikeämmin!"?

Anonyymi kirjoitti...

Tarina ei kerro viestiteltiinkö yhteisymmärryksessä vai kokiko joku naisista tulleensa ahdistelluksi. Kankaanniemi vaikuttaa kuitenkin olleen aloitteellinen osapuoli kun taas naiset ovat yrittäneet pitää puheen politiikassa.

Typerän sovinistisen vitsailun sijasta, voisi pohtia miksi seksiskandaalien yhteydessä ohitetaan niin valitettavan usein näkemys että kysymyksessä voi ollakin seksuaalinen häirintä, ei ajattelemattomuus tai tilapäinen harkintakyvyn puute.

Siru Pola kirjoitti...

Lähtisitkö minulle puhemieheksi.... Olin Villellä puhemiehenä ja sai naista..Ulla oli Ulpun puhemiehenä Ruotsinlaivalla ja molemmat saivat...

Eikös kaikki Toimin kyvyt viittaakin siihen, että hän olisi mitä mainioin puhemies. Työnäytteenä yritti puhua itselleen seuraa, mutta epäonnistui. Nyt kun eduskunnassa on puhemiehen paikka auki niin Toimi siihen vaan. Tiitinen katsoo lempeillä silmillään, että nuijalla kopautellaan pöydän päälle eikä siellä alta.

Mukava olisi kuunnella, kun Toimi kehottaisi edustajatoverittariaan "puhumaan suunsa puhtaaksi" ja loisi samalla sen kuuluisan seksistisen hymynsä pöytänsä alle.

Olisin äänestänyt Toimia, jos olisin tiennyt, että hänellä on vielä terveitä inhimillisiä ajatuksia, mutta ne ilmenivät vasta vaalien jälkeen. Ei olisi kyllä valipiirikään sattunut, mutta silti.

Siru Pola kirjoitti...

Eipä ne Persut jättäneet työmies Putkosta hallitusneuvottelujen ulkopuolelle, vaikka hänen touhunsa on naisalueella olleet jotain aivan eri luokkaa kuin Toimin toimitukset.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille: KSML:n uutisen mukaan naiset, jotka ottivat yhteyttä sanomalehteen olivat kokeneet Kankaanniemen lähestymiset seksuaalisesti häiritseviksi.

Anonyymi kirjoitti...

Joillain on helppoa, ei tarvitse kuin ilmoittaa että jää määrittelemättömäksi ajaksi sairauslomalle, ja palkka juoksee koko ajan. Ei onnistuisi minun duunissani.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tulee Toimi Kankaanniemestä aina ensiksi mieleen se kun Esko Aho hiillosti häntä joskus -90 luvun alkupuolella, kysymällä aina uudelleen ja uudelleen seisooko Kankaanniemi hallituksen takana tässä asiassa, vaiko ei, eikä Kankaanniemi vastannut mitään. Istui vain naama punaisena. Kyseessä oli hallituksen tiedotustilaisuus. Oli kyllä naurussa pitelemistä. Löytyyköhän tästä klippiä mistään?

Anonyymi kirjoitti...

Eihän Suomessa tilanne ole vielä ihan kamala.

Jos Norjassa lähestyy naisia tökerösti joutuu putkaan, mutta jos taas ei lähesty lainkaan, saa naisasialiikkeen vihat niskoilleen ylenkatsomisesta ja arogantista kohtelusta.

Anonyymi kirjoitti...

Pitikö lukea: nuijittuna nukkuisit sikeästi

Toipila kirjoitti...

Jos Toimi Kankaanniemi olisi homo, niin lehdet vaikenisivat hienotunteisesti ja ymmmärtäväisesti.

On aika perverssiä olla hetero. Mitenkä tässä on näin päin päässyt käymään?

Eipä silti, kyllä Toimi Kankaanniemen vonkaaminen on ainakin lehtitietojen mukaan ollut aika kömpelöä. Toimin pitäisi saada ohjausta siitä, kuin lirputellaan sillai kivasti ja mukavasti eikä töksösti.

Anonyymi kirjoitti...

Niin juuri ja sexyviestit aina Emmerdalen aikaan?

Tehokas alkupuheenvuoro kuuluisi aarniolaisittain:

ONKO RATA (BAANA) VAPAA?

Anonyymi kirjoitti...

Kankaaniemi joskus valitteli,että nimeltä mainisemansa naisministeri oli ottanut joissain valtioneuvoston kekkereissä pöydän alta kiinni hänen reidestään tosi tarkoituksessa.Ilmeisesti Toimia harmitti se,että häneltä oli viety miehelle kuuluva oikeus olla aloitteellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Uusin versio tästä:

Se nainen, olisiko ollut peräti naisministeri, selittää nyt, että hänen tarkoiuksenaan ei ollut ottaa suinkaan kiinni Toimin reidestä vaan hän oli hamunnut käteensä reittä hieman ylempänä olevaa elintä. Miten lie käsi luiskahtanut reiteen..

Kaikenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

On onni onnettomuudessa,että Toimi on uskovainen kristitty,ainakin virallisesti,koska hän saa jumalalta syntinsä anteeksi rukoilemalla jumalaltaan anteeksiantoa.Jos ja kun Jumala antaa anteeksi,siihen on vaimonkin tyytyminen.Meillä ateisteilla ei ole mahdollista mennä Jumalan selän taakse ellei oteta huomioon matkustamista jonnekin Jumalan selän taakse odottamaan puolison rauhoittumista.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ministerinä ollut mies vonkaa seksiä kysymällä nussitaanko tai annatko tussua,niin se on osoitus siitä,ettei kysymys ole mistään naistenmiehestä.Toimin olisi pitänyt ottaa oppia alan miehestä Ikestä ja lähestyä aihetta vaikkapa kysymyksellä,miten puutarhasi jaksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sahurisuhari Teuvo Hakkarainen on luvannut antaa puoluetoveri Toimille neuvoja kuinka päästään maaliin.Eiköhän lopussa kiitos seiso ja alkaa jytkytys.

Anonyymi kirjoitti...

Aina mun pitää yrittää
Aina mun pitää viestittää
Aina mun pitää jytkyttää
Tää, tää, mää!

Anonyymi kirjoitti...

Äkillinen työkyvyn menetys?Eduskunnan ei pitäisi helposti saikkua hyväksyä Toiminkaan tapauksessa.

Tähänhän tulisi
oikeuasiamiehen ottaa kantaa,
Kenenkään erikseen pyytämättä tai tilaamatta, jos merkittävä
yleinen etu vaatii!

Marjut Vako-Uuni-Kostet kirjoitti...

Hei,

Totuus on se että kaikki julkisuudessa esitetyt viestiketjut ovat väärennöksiä. Olen keskustellut muiden kanssanaisten kanssa ja yksikään keskustelu ei ole ollut tuollainen. Keskustelut olivat lähinnä Toimin ihailua ja huokailua, ei mitään suoria ehdotuksia. Ainoa mitä Toimi sanoi oli kiitos teille sisaret mutta minä olen naimisissa.

Vehkeily tulee vihreiden ja vasemmistoliiton taholta.

Anonyymi kirjoitti...

"Uuden ministerin nimike olisi sisäisen turvallisuuden ministeri tai lyhyemmin yksinkertaisesti turvallisuusministeri."

Sitten vaan ministerille univormu, vaikka Hugo Bossilta.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Eilen hallitusneuvoteluissa oli lehtitietojen mukaan esillä oikeus-ja sisäministerien tehtävien yhdistäminen!

Olin siis oikeassa, kun kaavailin blogijutussa tällaista muutosta, vaikka minulla ei ollut mitään tietoa ko. "virallisista" suunnitelmista.

Anonyymi kirjoitti...

Olen blogistin kommentointia seuratessani pannut merkille tämän medialistiset kykynsä. Liekö syynä Sherlock Holmesin kaltainen tervejärkisyys ja huomiokykyisyys vai "isojen poikien" kanssa käytyjen keskusteltujen pohjalta saatu syvempi ymmärrys siitä, miten yhteiskunta todella pyörii. Esim. Eija-Riitta Korhonen vaalimenestyksen oikein ennustaminen ihmetytti itseäni sikäli, että minusta kyseinen naikkonen on harvoja järkeviä kokoomuslaisia. Toisaalta epäilen, että "piireissä" liikkuu tiettyjä juttuja Eija-Riitasta ja blogisti on varmaan niistä perillä paljon itseäni paremmin.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Anonyymin mainitsema "naikkonen" Eija-Riitta Korhonen on minulle tuiki tuntematon.
Olen kirjoittanut jotakin sen sijaan Eija-Riitta Korholasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kansalaisten yhdenvertaisesta kohtelusta, kansanedustajan ei sairauden toteamiseksi tarvitse esittää lääkärin todistusta.
Meillä vallitsee syvä luottamus kansanedustajiin.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Eduskunta ei yhtä miestä eli tässä tapauksessa Toimi K:ta kaipaa.

Varsinkaan nyt eduskunnan istuntokauden alussa, jolloin eduskunta ei tosiasiallisesti edes "istu" eli kokoonnu täystuntoihin eikä valiokunnilla ole minkäänlaisia hommia tai istuntoja..

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaa eniten se, tuleeko Matti Vanhasesta ministeri. Itse uskon, ettei Vanhanen olisi lähtenyt lainkaan mukaan ehdokkaaksi, jos keskustan kannatus olisi vellonut 15% tietämissä. Nyt kun tiedettiin jo etukäteen, että kepu tulee voittamaan vaalit, niin Vanhanen tietty lähti mukaan, salkunkiilto silmissään.

Sipilähän otti Vanhasen avukseen hallitusneuvotteluihinkin, joten veikkaanpa hyvinkin että miehestä leivotaan ministeri. Hjallis ennusteli joulun alla, että Vanhasesta tulee uuden hallituksen elinkeinoministeri, mutta sen paikan taitaa viedä Stubb. Veikkaan liikenne/kuntaministeriä.