keskiviikko 21. marraskuuta 2012

670. Kuka Teuvolle daamiksi Linnaan 6.12.?

Tyttöni, daamini mun, olethan sinä mun...tule tule jo, tanssihin, tule sahurin valssihin...

Mutta nyt, hyvä herrasväki! Arkihuolesi kaikki heitä, sillä katseet kohdistuvat tästä lähtien jo Linnan juhliin 6.12!

Polttava huolenaihe mediassa on juuri nyt se, mistä kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (pers) löytäisi sopivan daamin Linnaan. Teuvo on luvannut osallistua Salen ja Jennyn kemuihin, mutta vain sillä ehdolla, että hän löytää sopivan daamin, jonka kanssa kannattaa juhlia.

Tällä hetkellä Hakkarainen on sinkku. Hän kertoo ottavansa mielellään vastaan ehdotuksia sopivasta daamiehdokkaasta. "Siitä vaan", Teuvo vastaa kysymykseen, saavatko kaikki halukkaat osallistua ja ilmoittaa hänelle halukkuudestaan.

Nyt sitten vaan, hyvät lukijat, luvan kanssa kaikki keksimään Teuvolle sopivaa naisseuraa Linnan juhliin! Ehdotuksia otetaan vastaan. 

Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Johanna Tukiainen - jos hän nyt vain olisi 6.12. Suomessa eikä esimerkiksi viihdyttämässä kepulaisia toiminnanjohtajia Kanaarilla.

Mutta miten olisi vaikkapa Merikukka? Hänellähän on itselläänkin kokemusta parlamentaarikon työstä, joten sopivaa small talk -aihetta syntyisi Teuvon kanssa kuin itsestään - jos nyt vain tanssahtelulta ehtisivät rupattelemaan.

Aivan vakavasti puhuen, ylivoimaisesti paras ja näkyvin vaihtoehto Teuvon daamiksi Linnaan 6.12. olisi kuitenkin - Anu Saagim, Suomenlahden toiselta puolen. Ei kai missään ole normeerattu, että kansanedustajan seuralaisen tulisi olla suomalainen, edes perussuomalaisuutta ei vaadita!

Risto-Matilla tuskin on mitään Anu Saagimin osallistumista vastaan. Päin vastoin, sillä ovathan Anu ja Risto-Matti tunnetusti hyvin itsenäisiä ja nykyaikaisia ihmisiä. Sitä paitsi me suomalaiset ja Anu S. Virossa olemme saaneet katsella Risto-Matin tanssahtelua telkkarissa tänä syksynä jo lähes kyllästymiseen asti. Olisi siis vain oikeus ja kohtuus, että Risto-Matti saisi nyt 6.12. katsella kaikessa rauhassa himassa telkusta Anun ja Teuvon tanssahtelua Linnan parketilla.

Mutta jos vanhat merkit vähänkin paikkansa pitävät, niin kyllä se on Teukan sidosryhmiin kuuluva Bandidos, joka hoitaa Teuvolle daamiin Linnaan. Jatkot tutuissa kerhotiloissa.

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ana Leppänen, tuo Urpon verevä leski, olisi ainakin oikeata puoluetta lähellä olevista piireistä ja voisi opettaa Teuvolle muutaman tanssiaskelen.

Lisäksi Teukka karistaisi harteiltaan rasistin maineen viilettäessään linnan parketilla yönmustan Anan kanssa tulista rumbaa.

Anonyymi kirjoitti...

No mites ois Lenita Aa. He täydentäisivät toisiaan just sopivalla tavalla, vai? Hakkaraiselle vielä jalkaan valgiet tennissukat ja rusgiet kalsarit niin avot, kyllä lähtee.

Anonyymi kirjoitti...

Teukalle ei sovi feministinen ja hienosteleva naikkonen mikä toisaalta puoltaa Leppäsen Anaa. Tapolan Mervin kanssa Teukka takuulla viihtyisi poolisaavien ääressä ja suolainen mustamakkara omasta takaa varmistaisi aamun elpymisen. Mervillä on sen verran fyrkkaa, ettei Teukan tarvitsisi enää suunnitella kirkkojen hopeakalustojen ja viinien varastamista, vaan hän voisi keskittyä parlamentaarikon hommiin.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että Bandidos kyllä hoitaa Taukalle sopivan daamin Linnaan. Jatkot Kerholla.

Anonyymi kirjoitti...

Pauliina Koskelossa ja Teukassa kohtaisi kyllä "kaksi marjaa". Molemmilla on elämänkokemusta; Teukalla kentältä ja Pauliinalla papereista. Teukka säätää lait ja Pauliina soveltaa niitä. Voiko enää romanttisempaa yhteiselämää kuvitella??

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Teukalle ollut tarkoitus etsiä mukavaa seuraa???

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Anonyymin ehdotus menee nyt kyllä niin sanotusti kiville. Vaikka Pauliine K. onkin vapaaherratar, niin tämä ei merkitse sitä, että hän olisi kovin "vapaamielinen"" näissä asioissa! Sitä paitsi herra se on vapaaherrattarellakin, eli Pauliine K:n avecina Linnassa on totuttuun tapaan vapaaherra Gerhard af S. Tämän Teukkakin varmasti herrasmiehenä ymmärtää ja pysyttelee niin sanotusti omassa säädyssään

Anu Suomela kirjoitti...

Älkää nyt pojat ruvetko ahdasmielisiksi. Onks en pakko olla nainen? Vois kai Teukka modernina, avarakatseisena ja syrjintää vastustavana henkilönä pyytää ketä tahansa julkihomoa?

Anu Suomela

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Julkihomon kaa Linnassa ei olis enää juur minkäänlaista hohtoo, niitähän on nykyään Linnassa melkein joka kymmenes pariskunta.

Anonyymi kirjoitti...

Seiskan mukaan Teuvo on normaali mies, joka tykkää vehdata aikuisviihdetaiteilijoiden kanssa, esim. Angelica olis kuuma pakkaus Linnassa.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Muuten, ministeri Merja Kyllösellä oli illan A-studion lähetyksessä TV1:ssä todella rauhallinen, varma ja hyvä esiintyminen! Toimittaja Katri Makkonen sen sijaan näytti tuskaantuneelta, kun ei saanut Kyllöstä hermostumaan tai yleensä "kiinni" mistään! Kyllönen puhui vakuuttavasti edustamastaan uudenlaisesta hallintokulttuurista, joka näyttää olevan esimerkiksi keskustalle ja sen entisille ministereille suoranainen kauhistus. Varmalta näyttää, että kepu ei uskalla tehdä välukysymystä Kyllösestä. Persut ovat aivan hiljaa koko tapauksesta, ja välikysymyskeskustelussa Kyllönen saisi vain loistavan tilaisuuden esitellä uutta hallintokulttuuria ja mollata Anu Vehviläistä ja kumppaneita oikein olan takaa.

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Iltalehden Tommi Parkkonen:
- Munaton tahtonainen vasureista pani siltarumpupoliitikot kuriin.

No niin, nyt myös etelän metian silmät alkavat pikku hiljaa avautua, mistä on kysymys!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Iltalehdessä ex-liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk) puolustaa suorastaan kiihkeään sävyyn Juhani Tervalaa.Vehviläinen ei allekirjoita Merja Kyllösen näkemystä siitä, että tiehankkeiden valmistelu Liikennevirastossa olisi ollut ex-pääjohtajan yhden miehen show.
- Totta kai kaikki, jotka Juhani Tervalan tuntevat, tietävät että hän on erittäin voimakastahtoinen, mutta myös äärimmäisen osaava ja pätevä. Ja ahkera tekemään töitä, Anu V. kehuu.

Niin, tämä Anukin on nykyisin niin sanotusti "vapailla markkinoilla". Saapa nähdä, kenet hän taluttaa muassaan Linnan juhliin - ei kain vaan...

Anonyymi kirjoitti...

Jos minä olisi Teuvon asemassa, niin pyytäisin kyllä daamikseni Linnaan Susan Ruususen, upea nainen! Sitten voisimme mennä Susanin kanssa turisemaan hetken vaikkapa tavan mukaan yksin Linnaan saapastelleen Matti Vanhasen kanssa pari sanaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi Anneli Auer? Parin vartijan saattamana voisi onnistua. Takuulla olisi illan kuvatuin pari.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mua viedään linnasta Linnaan ja....

Anonyymi kirjoitti...

Tartsa, jonka iholle jätkät tulivat eduskunnassa jo 80-luvulla, tuskin kieltäytyisi. Pertsa voisi sillä aikaa katsella videolta prinsessojen ryntäitä.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus taitaa riippua miten vakavasti treffikaveria Teukalle haetaan.

Jos Teukkaa ajateltaisiin tulevaisuuden vaaleissa ehdolle Mäntyniemen isännäksi, pitäisi emännän kautta vähemmistöajattelun päästä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa peremmälle kamareihin.

Eli ainakin myönteinen suhde pohjoismaisen hyvinvointivaltion pelastamiseen pitäisi olla itsestään selvyys tyyliin K A Fagerholmin tytär Urkin pojalle, nuori muusa puoluetoismistosta Salelle, hehkeä nuorikko Paavo Lipposelle ja Pertsa Tartsalle, jne. Puhutaan maan tavasta.

Siru Pola kirjoitti...

Lenita, Merikukka, Mervi, Tuksu, Pauliine ja Anu nyt vähintään pitäisi olla Teukan haaremissa. Pari lypsäjämimmiä bandidosien kerholta sitten jatkoille lisäksi. Ei ole Teukka samaa maata kuin muut, joten määrää ja laatua pitää olla joka lähtöön. Kuvitelkaapa muuten tuota kuuden naisen ryhmää poreammeessa (tai Sukarin paljussa, vai puljuko se oli) yhdessä Teukan kanssa jatkojen jatkojen jatkojen jälkeen. Aaaah!!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Mutta mihin Siru unohti Susan Ruususen?

Siru Pola kirjoitti...

Ei unohtanut. Punnitsin asiaa pro & contra Merikikan ja Susanin välillä ja päädyin Merikikkaan. Henkilöt ovat kovasti saman oloisia, mutta Merikikan parlamentaarinen kokemus painoi enemmän. Vaikeaksi valinnan teki molempien kokemus Lauta-Matista.

Mutta kyllä Leppäsen Ana voisi olla vielä yhtenä Teukan suojattina. Osoituksena siitä, ettei hän ole rasisti. (Vrt Haaviston sahavierailu)

Gorby kirjoitti...

Kateelliset tässä yrittää rajoittaa tunnetun pelimiehen vaihtoehtoja etukäteen köyttämällä Teukan jalkaan kaiken maailmaan siipirikkoja.

Ei muuta paikannin Teukan kunniamerkkirivistön viereen ja sitten tosi-TV:stä kansa voi seurata, kun Teukka lihakoukut ojossa tekee tuttavuutta vapaisiin ja vähemmän vapaisin daameihin.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni veto saattaisi olla paikallaan siitä, onko Teukka Linnassa yhtään huppelissa vai ei?

Anonyymi kirjoitti...

Esitykseni on Siru Pola. Aina sanavalmis ja analyyttinen lakinainen. Eikä muutoinkaan millään liialla ujoudella pilattu.

Siru muistelee kaiholla kostean illan jälkeisiä hempeitä kontakteja Eduskuntatalon kupeessa. Teukan kanssa pääsisi sisälle eikä tarvitse itseään vilustuttaa...

Teukkakin on maanläheinen, niin kiusallisen hiljaisuuden voi murtaa vaikka ottamalla puheeksi hauen kutemisen.

Anonyymi kirjoitti...

Naeseni kanssa evuskuntatalon puistikosa?