torstai 24. kesäkuuta 2010

294. Juhannustaikoja

Vain Juhannusyönä kukkivi saniainen...

Mitä tapahtuu, kun juhannusyönä löytää kukkivan saniaisen ja laittaa sen päähänsä...

Vaikutuksen voi nähdä seuraavana pääsiäisenä...

Kun Juhannusyönä neito juoksee alasti saunasta tultuaan ruispeltojen ojanpohjia pitkin, niin yhdeksännessä ojassa se tulee vastaan: siellä se retkottaa sammuneena, tuleva sulhanen...

Hyvää Juhannusta!4 kommenttia:

Toipila kirjoitti...

Minkäköhänlaista hoitoa siinä mennään samaan?

Ainakin hoidon tarve on ilmeinen.

mr kirjoitti...

Näinkö tässä maailmassa aina käy. Menneisyyteni kukkahameisesta neitokaisesta tulee saniaismetsien noita?

Silti: Ihanaista Juhannusta bloginpitäjälle!

Jyrki Virolainen kirjoitti...

Näinkö meille täällä aina käy, käy, käy...

Näinhän sitä tuppaa, saamari soikoon, käymään. Siksi tartu kiinni (jokaiseen) hetkiseen jne.

Horatiuskin kehotti ensimmäisessä oodikirjassaan Leuconoe-nimistä naista käyttämään hyväksi jokaista käsillä olevan hetken ja varoitti luottamasta liiaksi tulevaisuuteen.

Carpe diem, sanoi Susankin - ja Mattihan tarttui!

Impulsiivisesti ja hetken mielijohteesta Matti tarttui kiinni myös perheellisten yritysten houkuttelevaan tarjoukseen.

Ja nyt nyt hänellä on neljä työkaveria Museokadun putiikissa. Kaukana kavala maailma eli fyysisesti lähellä, mutta silti niin kaukana oleva eduskuntatalo, joka ei näy Matin uuteen työhuoneeseen.

Raimo kirjoitti...

Suomen tiedotusvälineet sensuroivat Sanoma-konsernin poliittista vaikutusvaltaa, ulkomaisia sijoituksia ja erityisesti suhteita Venäjään ja Ruotsiin. Sekä näiden maiden vaikutusvaltaa Helsingin Sanomiin ym. Sanoman roskalehtiin ynnä tv-kanava Neloseen.

Sanoma-konserni (HS, IS, aikakauslehdet ym) sensuroi lukuisia asioita Suomen kansalta sekä levittää mm. poliitikkojen, Ruotsin ja Venäjän propagandaa Suomeen.

Seuraava vaade on varmasti tullut suoraan Moskovasta: Ilta-Sanomat 29.7.2008 pääkirjoituksessaan vaati ettei pitäisi rajoittaa venäläisten oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä. Ja nämähän ostavat tontteja strategisista paikoista, mm. varuskuntien vierestä jonne rakentavat järeästi vartioituja varastoja, ihan puolustusvoimien linkkitornin viereen (MTV3n 45-minuuttia paljasti).

Vuonna 2009 nettilehti Uusi Suomi poisti kolumnin, jossa mainittiin ohimennen Sanoma-konsernilla olevan paljon Venäjän-bisneksiä. Muuten US:n kolumnistit saaneet höpöttää lähes mitä tahansa, tässä tuli sananvapauden raja ja sensuuri iski, varmaankin korkean tason käskystä.

Vuonna 1980 Erkon käskystä Ilta-Sanomat alkoi mainostaa presidentinvaaleissa Ahti Karjalaista, joka oli Neuvostoliiton suosikki ja alkoholisoitunut, paljasti Ilta-Sanomien silloinen päätoimittaja vuonna 2004, päästyään irti Sanoma-konsernista.

Samaan aikaan marraskuussa 2004 TV-kanava Nelosen ohjelmasarjassa "Pakkoruotsia Ruotsalaisessa Teatterissa" Erkon mielestä Vanhanen on "kalvinisti", "Kalvinisti ajaa kaiken hyvän alas ja vahvistaa kaikkea huonoa".

Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB:n yksi tehtävä oli yleisen mielipiteen muokkaus, joka on myös Sanoma-konsernin tehtävä.